2,Tisztességes béreket(Az EU országai közül itt a legalacsonyabbak a fizetések)
3,Közbiztonságot(A kozmetikázott bűnügyi statisztikáktól eltekintve a valóság az hogy az idős emberekhez napi rendszerességgel törnek be vagy az utcán ütik le őket 1000 Ft-ért a cigányok,az iskolákban terrorizálják a magyar diákokat,a nyílt utcán pedig csoportosan verhetik meg a magyarokat)
A Fidesz ezen 3 pont közül egyiket sem tudta teljesíteni.
2014. ápr. 7. 19:57
12/26 anonim válasza:
"Nyilván azok az emberek, akik meg se próbálják itthon a boldogulást, azok mondják ezt. "
Megpróbáltam, de veszett ügy. Minek szenvedjek itt éhbérért, amikor külföldön megbecsülnek?
2014. ápr. 7. 19:57
13/26 anonim válasza:
11-es és 12-es válaszolóval értek egyet, ezt maximálisan osztom.
2014. ápr. 7. 20:00
14/26 anonim válasza:
Lehet itthon is boldogulni, ne mondja senki, hogy nem.
Meg.
2014. ápr. 7. 20:01
15/26 anonim válasza:
14-es: Igen boldogulni. Nem pedig ÉLNI és MEGÉLNI. Nagyon nem mindegy.
2014. ápr. 7. 20:02
16/26 anonim válasza:
Nos én sem tudom hogy mi van a többi fiatallal, de én megyek az biztos. Egyszer már dolgoztam külföldön 1 évet, láttam perspektívát. Máshol sincs kolbászból a kerítés az igaz, ami viszont engem itthon egyre jobban megrémiszt az a sok birka ember látványa, a jövőben semmi jóra nem számítok itthon, csak még nagyobb munka nélküliségre és még nagyobb szegénységre. Sok sikert mindenkinek.
25/F
2014. ápr. 7. 20:09
17/26 anonim válasza:
Én meg racionális gazdaságpolitikát várok nem ezt a szart.
Amúgy én is ki fogok költözni, most nyáron kezdem el majd komolyan tervezni a dolgot sőt hát most meg akarom tervezni azt utána uccu neki.
2014. ápr. 7. 20:10
18/26 anonim válasza:
Senki sem mondta, hogy máshol kolbászból van a kerítés. De ennél egész biztos, hogy jobb. Nem a munkától félek, hanem attól, hogy nem fizetik meg és lenéznek. Ez jellemző itthon, és ez nekem nem kell.
2014. ápr. 7. 20:21
19/26 anonim válasza:
Rengetegen el fognak vándorolni, Magyarország népessége a Második Világháborút követő értékeket fogja közelíteni.
2014. ápr. 7. 20:27
20/26 anonim válasza:
Nem, a kormánynak a munkához való környezetet és az ehhez szükséges lehetőséget kell megteremtenie, ezért is hülyeség amikor arról papolnak, hogy munkahelyet teremtenek. A kormánynak nem szabadna ennyire a gazdaságba beleszólnia. Nekik a piacgazdasághoz kellene a megfelelő környezetet megteremteni, ami a megfelelő adókról és társaikról szól, semmi többről (ennél jobban csak az állami szférában belül legyeskedhetne, nem pedig a szabad piaci gazdaságban kénye kedve szerint). Munkahelyeket a megfelelő környezetben létrejövő vállalkozásoknak kellene termelnie, amikor ez érvényesül akkor az emberek fognak munkahelyet találni és akkor lassan elkezdene püfögni a magyar gazdaság is, aminek vonzata a külföldi tőke stb.. Ez kell egy jó gazdaság létrehozásához, nem üres ígérgetés és főleg nem az, hogy az állam tartsa el az embereket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!