Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz nyerte a 2014-es...

A Fidesz nyerte a 2014-es választásokat, vélemények?

Figyelt kérdés

Évek óta hallgatom, hogy nincs demokrácia, az emberek félnek, és hogy mennyire utálják Orbánt, és hogy majd a szavazófülke magányában, akik eddig féltek és elégedetlenek, azok megmutatják, és leváltják a mostani kormányt! Kérem szépen, a Fidesz ismét nyert, és nem egy-két százalékkal!

A másik ami felháborít, hogy 24 éve az a szokás, hogy GRATULÁLUNK a győztesnek, nos most nem ez történt, és ők beszélnek a demokrácia alapjairól.....!

Én már előre tudtam, hogy mit fog mondani az ellenzék:

"csalás" nincs demokrácia, és igazam lett, de ezen már meg sem lepődöm! Ha 100x szenvednének vereséget, akkor sem tanulnának a saját hibájukból, mindig más a hibás: egyszer a nép, egyszer a kormány, de ők soha! Az igazság kedvéért hozzáteszem, hogy azért elhangzott némi önkritika is. A választási törvényhez meg annyit, hogy a népakarat teljesen világos, Orbánt akarták hatalomban tartani, de annyit el kell ismernem, hogy ez aránytalan, mert nem ennyivel nyert a Fidesz, mint amennyi mandátuma lesz!

Vélemények?

2014. ápr. 7. 00:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 anonim válasza:
Utolsó..úgy-úgy.Ki küldtr a magyarokat a f....szba???ki miatt mentek inkább külföldte??Ki mondta hogy ha nem tetsik el lehet menni??Meg az öregecskedő feleségeket le kell cserélni??ugye??A jobbik meg ehy szélsőjobb párt akinek olyn programja van,ami az unios szabályokkal összeegyeztethetetlen...bele sem merek gondolni hogy mi lett volna...persze nem gondolták ők azt komolyan...csak a zsírosbödönhöz szerettek volna közelebb jutni :)
2014. ápr. 7. 16:50
 72/85 anonim ***** válasza:

" Most már jogos a tandíj? Amikor pl. az Mszp akarta, akkor pedig fogadjunk, hogy ott voltál a legjobban felháborodottak között. " Sajna nem rinyáltam, már nem voltam akkor abba a korba... Nem tudom jogos - e úgy általába a tandíj.

De azért az se buli az állam által tanul valamit, aztán lelép, mert ez az élet neki nem jó.

Van több ismerősöm is kint. És nem dicsérik agyon az ott folyó dolgokat. Sőt majdnem hazajöttek...

Gyanítom hogy épp megélnek...

Gyanítom Te is itt szívod... De azt a kort is túllépted, érdemes legyen kimenni...

" ha megint lenyúl valamit a magánnyugdíjon kívül "

Mit tudnak még elvenni?

" Ha nem tetszik el lehet menni "

Ezt talán nem lehetett hallani a Fideszesektől. Sőt azt mondja hogy azt szeretné ha minél többen visszejönnének. Ha nem is szó szerint, de nekem ez jött le.. Melóhelyen inkább mondják ezt el lehet innen húzni :(

" Egyébként meg Orbán is változtatna a dolgokon,de nem lehet,mert akkor meg is ölnék. "

Leírható amire gondolsz?

2014. ápr. 7. 17:03
 73/85 anonim ***** válasza:
51%

"Van több ismerősöm is kint. És nem dicsérik agyon az ott folyó dolgokat. Sőt majdnem hazajöttek..."

Nekem is van, nem is kevés. Egyikük sem szándékozik hazajönni. Egyiküknék voltam látogatóban, így meg is értem.

"Gyanítom Te is itt szívod... De azt a kort is túllépted, érdemes legyen kimenni... "

Félig rosszul gyanítod. Valóban itt szívok, de 25 éves vagyok. Csak azért nem mentem még ki, mert túl családcentrikus vagyok. Nem tudnám anyámékat

itt hagyni a mocsokban, miközben én jól érzem magam.

2014. ápr. 7. 17:15
 74/85 anonim ***** válasza:

"" Ha nem tetszik el lehet menni "

Ezt talán nem lehetett hallani a Fideszesektől. "

Ezt valóban nem, de pl. azt igen, hogy aki kimegy vagy nem rájuk szavaz, az nem is magyar. Gyurcsány pedig ezt nem is a népre mondta. Az egy dolog, hogy a Hírtv-n így adták le, meg a narancsos újságokban. Szerencsére nem mindenki olyan korlátolt, hogy csak ezekből tájékozódjon. Már ha ezt annak lehet nevezni.

2014. ápr. 7. 17:20
 75/85 anonim ***** válasza:
A baloldal úgy ahogy van vállalhatatlan,bukott ex-miniszterekből áll,akik egymás mellé rakták pártjaik neveit,de összefogni(ahogy a nevükbe van)nem fogtak.Nem mondom,hogy a Fidesz egy álompárt,de százszor inkább ők,mint a bukott banda,akiket ha jól emlékszem "leköszönésük"(inkább lerugdosásuk)előtt tojással dobáltak..Az LMP fiatal egyetemisták bandája szerintem,nagyon nem vágják a helyzetet,szegények.A Jobbik a rasszista-részleg,akik ha hatalomra kerülnének először a kisebbséget,nemzetiséget irtanák ki,aztán meg minket,magyarokat is.Visszatérve az "Össef.sásra":Nem egy ismerősöm azért nem szavazott rájuk,mert Gyurcsány Friderika is benne volt a pártban..Egy szó,mint száz:a Fidesz a kisebbik rossz.:)
2014. ápr. 7. 17:34
 76/85 anonim ***** válasza:

"úgy ahogy van vállalhatatlan,bukott ex-miniszterekből áll"

Ez a Fideszről is elmondható. Tudtommal nem egy választást veszítettek. Orbánt majdnem le is cserélték. A vállalhatatlan pedig tökéletes jelző rájuk, főleg az elmúlt 4 év után.

"Egy szó,mint száz:a Fidesz a kisebbik rossz.:)"

Pl. a pestishez viszonyítva valóban.

2014. ápr. 7. 17:40
 77/85 anonim ***** válasza:
És az Mszp meg a többi? :D Az meg a leprához viszonyítva jó,mi? ...
2014. ápr. 7. 17:47
 78/85 anonim ***** válasza:
8%

Vélemény szerintem király, és éljen soká Viktor.

A Jobbikosok meg nyugodtan menjenek el ha nem tetszik senki nem sírna utánuk pláne nem én.

2014. ápr. 7. 19:06
 79/85 anonim válasza:
50%

Nagyon örülök, hogy ők nyertek, rájuk is szavaztam. Nyilván semmi sem fekete, vagy fehér, de a többi párthoz képest messze ők a legjobbak.

A baloldalt meg sem említem, akkor jönne el a világ vége, ha ők kerülnének hatalomra, és ismét "elkúrnák".

A Jobbikkal az a bajom, hogy egyrészt nem lehet nagyon tudni, kik állnak mögöttük, másrészt pedig amit művelnek az egyszerűen nem szalonképes. Tehát ha ők kerülnének hatalomra, elkezdődne a zsidózás, cigányozás, Magyarországnak egyszerűen vége lenne, az EU és minden ország szétszedne minket! Sajnos ez az egész EU ügy sem jó, de kilépni belőle meggondolatlanság lenne, mi, a kicsi nemzet, nem tudnánk szembe fordulni velük. Orbán legalább ki tudott harcolni csomó mindent, és kiállt az országért.

A Jobbik programjában benne van Erdély visszacsatolása. Szép ez az idealizmus, de gondoljunk csak bele: Erdély lakossága mára teljesen megváltozott, egy hatalmas nagy terület- nagyobb, mint Magyarország, rengeteg helyen lepusztult, és 7 MILLIÓ román él ott! Mi történne, ha visszacsatolnák Erdélyt, könyörgöm? A románok pár éven belül konkrétan elüldöznének minket a saját földünkről!

Szóval helyes, hogy Orbán lett ismét megválasztva, még ő az, aki legjobban tudja mind közül vezetni az országot.

2014. ápr. 7. 19:16
 80/85 anonim ***** válasza:
78%
Először csak mosolyogtam utána már csak szimplán csapkodtam mint egy retardált fóka.Kifejezetten örülök neki,legalább most már teljesen biztos vagyok abban(ha eddig esetleg kételkedtem is döntésemben)hogy nyáron lelépek ebből a...miből is??ország??nem én nem nevezném annak...szóval birkanyájból minden lelkifurdalás meg anyámkínja nélkül.Felőlem akár a kínaiak is megszállhatják az országot x év múlva valahogy az is hidegen hagyna.Majd röhögve nézem a breaking news-t a TV-ben ahogy Viktorka a saját hányásában fuldoklik:)
2014. ápr. 7. 19:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!