A Fidesz nyerte a 2014-es választásokat, vélemények?
Évek óta hallgatom, hogy nincs demokrácia, az emberek félnek, és hogy mennyire utálják Orbánt, és hogy majd a szavazófülke magányában, akik eddig féltek és elégedetlenek, azok megmutatják, és leváltják a mostani kormányt! Kérem szépen, a Fidesz ismét nyert, és nem egy-két százalékkal!
A másik ami felháborít, hogy 24 éve az a szokás, hogy GRATULÁLUNK a győztesnek, nos most nem ez történt, és ők beszélnek a demokrácia alapjairól.....!
Én már előre tudtam, hogy mit fog mondani az ellenzék:
"csalás" nincs demokrácia, és igazam lett, de ezen már meg sem lepődöm! Ha 100x szenvednének vereséget, akkor sem tanulnának a saját hibájukból, mindig más a hibás: egyszer a nép, egyszer a kormány, de ők soha! Az igazság kedvéért hozzáteszem, hogy azért elhangzott némi önkritika is. A választási törvényhez meg annyit, hogy a népakarat teljesen világos, Orbánt akarták hatalomban tartani, de annyit el kell ismernem, hogy ez aránytalan, mert nem ennyivel nyert a Fidesz, mint amennyi mandátuma lesz!
Vélemények?
Boldog vagyok és örülök a Fidesznek!
Erős vezetőre van szüksége az országnak, és az Viktor személyében van.
"Évek óta hallgatom, hogy nincs demokrácia"
A vicc az hogy a bal oldaliak dumalnak itt demokracia hianyrol, azaz azok akik vidaman eneklik az Internacionalet a gyuleseiken es sajnalatukat fejezik ki a kumminizmus aldozatainak, azaz azoknak akiket ok lottek halomra es akasztottak fel az 50-60as evekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!