A Fidesz nyerte a 2014-es választásokat, vélemények?
Évek óta hallgatom, hogy nincs demokrácia, az emberek félnek, és hogy mennyire utálják Orbánt, és hogy majd a szavazófülke magányában, akik eddig féltek és elégedetlenek, azok megmutatják, és leváltják a mostani kormányt! Kérem szépen, a Fidesz ismét nyert, és nem egy-két százalékkal!
A másik ami felháborít, hogy 24 éve az a szokás, hogy GRATULÁLUNK a győztesnek, nos most nem ez történt, és ők beszélnek a demokrácia alapjairól.....!
Én már előre tudtam, hogy mit fog mondani az ellenzék:
"csalás" nincs demokrácia, és igazam lett, de ezen már meg sem lepődöm! Ha 100x szenvednének vereséget, akkor sem tanulnának a saját hibájukból, mindig más a hibás: egyszer a nép, egyszer a kormány, de ők soha! Az igazság kedvéért hozzáteszem, hogy azért elhangzott némi önkritika is. A választási törvényhez meg annyit, hogy a népakarat teljesen világos, Orbánt akarták hatalomban tartani, de annyit el kell ismernem, hogy ez aránytalan, mert nem ennyivel nyert a Fidesz, mint amennyi mandátuma lesz!
Vélemények?
Beeeee beeeeeee beeee beeeeeh beeeh beeeeeeeeeeeeeeeeee beeeeeeh beeeeee beeeeeeeee beeeeeeeeee.
"A másik ami felháborít, hogy 24 éve az a szokás, hogy GRATULÁLUNK a győztesnek, nos most nem ez történt, és ők beszélnek a demokrácia alapjairól.....! "
Az ellenzék több szavazatot kapott együtt, mint a fidesz, az mégis kétszer annyi helyet szerzett a parlamentben. Ez kuva nagy demokrácia, meg igazságosság. Jóhogy nem már azt találták ki, hogy minden fidesz szavazat duplán számít, mert most kb. az van.
Az a legviccesebb, hogy most választották meg frissen a Fideszt, és úgy viselkednek egyesek, vagyis ezt próbálják elhitetni, hogy az ország túlnyomó része utálja Orbánt, és kormányváltást akar, úgy hogy ma választották meg ismét! XD
AKI AKART AZ ELMEHETETT SZAVAZNI, AKI NEM MENT AZ "VESSEN MAGÁRA" MEG VOLT A LEHETŐSÉGE! A NÉP DÖNTÖTT!
"Az ellenzék több szavazatot kapott együtt, mint a fidesz, az mégis kétszer annyi helyet szerzett a parlamentben. Ez kuva nagy demokrácia, meg igazságosság. Jóhogy nem már azt találták ki, hogy minden fidesz szavazat duplán számít, mert most kb. az van.
"
Ebben igazad van, aránytalan az egész!!!!! De úgy is nézhetjük, hogy a többség nem akarta az MSZP-t vagyis az összefogást, hiszen a Jobbik+Fidesz+ LMP többen vannak! Ez nézőpont kérdése, a tény, hogy nyertek!
Igen, és ezen múlott.....xd
Akkor se beszélj hülyeséget,hogy egy párt.Én rajtad röhögök :D
"Akkor se beszélj hülyeséget,hogy egy párt.Én rajtad röhögök :D
"
Röhögjünk együtt, én azt tanácsolom! Járd végig az országot és kérdezd meg az embereket, hogy kire szavaztak: Fideszt mondanak e, vagy Fidesz KDNP-t? Hmmmmm....! Tudom kicsit kellemetlen, és ciki a magyarázkodás, na meg az, hogy (a Te kedvedért) 5 párt nem volt elég ahhoz, hogy két pártot legyőzzenek...XDDDDDDD
"A többség utálja Orbánt! A számoknak se hiszel? Na az utólagos számmisztikákat nézd, hanem a valós szavazati arányokat! A szavazók több mint fele NEM Orbánra és a fideszre szavazott."
Nézőpont kérdése, és fordítsuk meg: JOBBIK+FIDESZ+LMP = A SZAVAZÓK TÖBBSÉGE NEM AZ ÖSSZEFOGÁSRA MENT EL SZAVAZNI, ÉS UTÁLJÁK ŐKET! Azért így már más! :)
Én a tényekhez ragaszkodom: Orbánék nyertek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!