Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz nyerte a 2014-es...

A Fidesz nyerte a 2014-es választásokat, vélemények?

Figyelt kérdés

Évek óta hallgatom, hogy nincs demokrácia, az emberek félnek, és hogy mennyire utálják Orbánt, és hogy majd a szavazófülke magányában, akik eddig féltek és elégedetlenek, azok megmutatják, és leváltják a mostani kormányt! Kérem szépen, a Fidesz ismét nyert, és nem egy-két százalékkal!

A másik ami felháborít, hogy 24 éve az a szokás, hogy GRATULÁLUNK a győztesnek, nos most nem ez történt, és ők beszélnek a demokrácia alapjairól.....!

Én már előre tudtam, hogy mit fog mondani az ellenzék:

"csalás" nincs demokrácia, és igazam lett, de ezen már meg sem lepődöm! Ha 100x szenvednének vereséget, akkor sem tanulnának a saját hibájukból, mindig más a hibás: egyszer a nép, egyszer a kormány, de ők soha! Az igazság kedvéért hozzáteszem, hogy azért elhangzott némi önkritika is. A választási törvényhez meg annyit, hogy a népakarat teljesen világos, Orbánt akarták hatalomban tartani, de annyit el kell ismernem, hogy ez aránytalan, mert nem ennyivel nyert a Fidesz, mint amennyi mandátuma lesz!

Vélemények?

2014. ápr. 7. 00:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/85 A kérdező kommentje:

Érdekesek a hozzászólások!

Senkit sem bántanék meg szándékosan, de eddig éveken keresztül ment a gyűlöletkeltés, hogy nincs demokrácia, a Fidesz mennyire rossz, nem vagyunk szabad ország, az emberek majd megmutatják a szavazófülkében, mert ott nem kell félni, van lehetőség, most meg simán nyert a Fidesz!

Ezek után elgondolkodnék a sok "károgó" helyében hogy tényleg nekik van igazuk???? Ha igen miért nem mentek el szavazni? És ha elmentek akkor miért voltak kevesebben, mert a többség vagy nem ment el, vagy a Fideszre szavazott, ezek meg tények!!!!!!!!

Tényleg bocsánat mindenkitől, de egy picit furcsa pont a választások napján olvasni, hallani, hogy mennyien utálják a Fideszt, mikor a többség megválasztotta! :)

2014. ápr. 7. 00:54
 12/85 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem is szánalmas hogy a Fidesz nyert..Ennyi elvakult embert még nem láttam..Reménykedtem hogy 20 éves létemre lesz esélyem ebbe az országba és nem csak az mondják hogy közmunka vagy dögölj meg éhen..Legalább megtettem amit tudtam..Lesz lehetőségem azonnal itt hagyom ezt az országot!
2014. ápr. 7. 00:54
 13/85 anonim ***** válasza:
54%

A Fidesznek nem volt ellenfele.

Egyébként örülök neki, bár jobb lett volna, ha a Jobbik szorosan mögötte végez, és nem szakad le ennyire.

Az LMP meg egy bohócpárt, sajnálom, hogy megint bekerültek, bár sok vizet nem fognak zavarni.

Összefosás? Már rég lógniuk kellene.

2014. ápr. 7. 00:55
 14/85 A kérdező kommentje:
Ezek után elgondolkodnék a sok "károgó" helyében hogy tényleg nekik van igazuk???? Ha igen miért nem mentek el szavazni? És ha elmentek akkor miért voltak kevesebben, mert a többség vagy nem ment el, vagy a Fideszre szavazott, ezek meg tények!!!!!!
2014. ápr. 7. 00:56
 15/85 anonim ***** válasza:
84%

Nekem nem kell kerülnöm a tükröt, mert bele tudok nézni. Nem miattam fog az ország olyan lenni, mint pl. Kína. A gazdagoknak minden, a többiek pedig rohadjanak meg.

Az pedig az év vicce, hogy külföldön rosszabul élnék, mint itt. A testvérem sem ok nélkül marad kinn. Nem is szándékozik haza jönni. Miért is tenné? Egy fizetésből háromszor annyit kapnak, miközben sok minden még olcsóbb is. Kinnt el sem akarták hinni, hogy itt mennyit keresett, hiszen ott még a legalja munkáért is többet fizetnek.

2014. ápr. 7. 00:57
 16/85 anonim ***** válasza:
41%

"Tényleg bocsánat mindenkitől, de egy picit furcsa pont a választások napján olvasni, hallani, hogy mennyien utálják a Fideszt, mikor a többség megválasztotta! :)"

Lehet ujat mondok, de a GYK nem egyenlo az orszaggal. Ide foleg a tizeneves korosztaly jar.

2014. ápr. 7. 00:57
 17/85 anonim ***** válasza:
97%
Nézd meg az országos pártlistának a szavazási arányát! Az ellenzék több szavazatot kapott, mint a Fidesz, de ezeknek mégis 2/3-uk lesz vicc...
2014. ápr. 7. 00:58
 18/85 anonim ***** válasza:
82%

Jobbik is erősödött hála istennek.

Majd azért kíváncsi leszek meddig tart a rezsicsökkentés ami miatt sikerült nyerniük.

2014. ápr. 7. 01:01
 19/85 A kérdező kommentje:

"Nézd meg az országos pártlistának a szavazási arányát! Az ellenzék több szavazatot kapott, mint a Fidesz, de ezeknek mégis 2/3-uk lesz vicc...

Ezt elismerem, hogy aránytalan, de számomra az a vicc, hogy 20 pártnak kell összefogni ahhoz, hogy megverjenek egy pártot. XD XD

Tessék elfogadni, hogy a választáson a Fidesz nyert! Eddig mondhatták, hogy mennyien utálják Orbánt, de ma újra megszavazta a nép! Aki akart az szavazhatott, aki akarta az Orbán ellen szavazhatott, de mégis a Fidesz nyert! .....

Köszönöm mindenkinek a hozzászólást! :)

2014. ápr. 7. 01:02
 20/85 anonim ***** válasza:
8%

"Kinnt el sem akarták hinni, hogy itt mennyit keresett, hiszen ott még a legalja munkáért is többet fizetnek."

Most ne kezdjuk mar osszehasonlitani MO-t Nyugat-Europaval. Kicsit mas tortenelem jutott. Egyebekent te azt hitted hogy ha barmelyik masik part nyer akkor itt emelkedni fognak a berek 300%-al?

2014. ápr. 7. 01:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!