Kire szavaztál és miért?
19/F
A Jobbikra szavaztam!
Azért mert nyilvánvaló a többi párt hazudozása és mutyi akciói!
Amíg élek a Jobbikra szavazok ha kell!
Természetesen ha ők is elk*rják,akkor onnantól senkire. De az esélyt megkapják!
46/N közgazdász. Jobbik.
A folyamatosan romló közbiztonságból lett elegem. És abból, hogy a többi párt ezt szőnyeg alá akarja söpörni.
22/F
Természetesen a Jobbikra adtam a voksom, ahogy tettem 4 évvel ezelőtt is. Az egyetlen kiforrott programmal rendelkező párt, a kampány során nem csak egymás ekézésével voltak elfoglalva. Az MSZP idején ment tönkre a családi gazdaságunk, a Fidesz regnálása alatt kis híján kényszerű voltam elhagyni az országot, hogy ne haljak éhen. A Jobbik eddig nem kapott esélyt, miért ne bizonyítsanak?
Győzzön a Jobbik!
CSAK A JOBBIK!!! 25/F diplomás
Itt már régen nem az ideológiákról van szó, hanem arról hogy az elmúlt 24 év politikusai egy komplett maffiaszervezet, egy bűnszervezet tagjai! Multimilliárdosok, míg a nép nyomorog, nevetséges hogy átlag komcsi nyugger proli nem látja az ellentmondást, hogy pl az mszp-nek már régen semmi köze a kádár nosztalgiához sem, mert ők már csak a pénzéhes bankárok legjobb barátjai! Oda dörgölödnek ahol pénz van! Mindent tönkre tettek, mindent eladtak, bábok akik a pénzért mindent megetszenek idegen bankár, multi uraiknak, eltorzult arcukkal látni hogy már nincsen sok igazság az tekintetükben, kisugárzásuk nulla, csak a hazugság és a hataloméhség tartja őket egybe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!