Kire szavaztál és miért?
Jobbik, 22/F.
4 éve is rájuk szavaztam, és meg voltam elégedve azzal, amit tettek a parlamentben. Legalábbis amit tudtak tenni, mert elnyomták őket amennyire csak lehet.
Azért is szavaztam rájuk, mert ők állnak a legközelebb az értékrendemhez, a gondolataimhoz, és az emberek számára legkorrektebbek. A másik ok pedig az, hogy a média csak hazudik róluk. Úgy gondolom, nem véletlen. A Jobbik legalább 90%-a becsületes ember, és ezért nem akarják a parlementben, hogy bekerüljenek, mivel nem engedik majd lopni a társaságot. Arról nem is beszélve, hogy mindenki érdemel legalább egy kormányzási esélyt, és a Jobbik nem kapott. MSZP, Fidesz ezt rég elrontotta.
Én faluban nőttem fel, és megtapasztaltam, hogy a cigányság 90%-a milyen. Nem kívánom senkinek.
Szóval, lényegében ezért. És egyébként nem szélsőségesek, nem nácik, csak ezt hazudják róluk. Jobbiknál jobboldalibb vagyok, higgyétek el. Megfelelő helyről kell tájékozódni, nem az ATV-ről. :P
Arra, amelyikre négy éve is - egy élhetőbb országban akarok élni, dolgozni, és nem szívesen hagynám itt a velem együtt élő nagyszüleimet, amikor a "két hét alatt rend" négy év alatt se valósult meg.
Jobbik
24/N
Elegem van az eddigiekből, úgyhogy részemről is győzzön inkább a Jobbik.
26/F
Jobbikra szavaztam én is, unokatesómék is, szüleim is, nagynénémék, nagybátyámék, sőt, tudom, hogy még a szomszéd is. :)
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!