Kire szavaztál és miért?
21/f
Jobbik.
Mert az egyetlen párt,mely kiáll az autonómiánk mellett.(Délvidék).
Jobbik. Van programjuk. Fel kellene számolni a köpönyegforgatást és lezárni az elmúlt 24 évet.
Feloldani minden titkosítást! Tiszta vizet a pohárba!
A Jobbik-ra. 34/F
Azért, mert ők az emberek pártja és van egy világos, mindenki számára érthető programjuk és mert bennük még nem csalódtam!
18.39
az LMP-ben az SMS-ben vagy a CMP-ben már csalódtál?
24/F, közgazdász, LMP.
Indoklás:
4 éve még nem érdekelt annyira a politika, csak azért szavaztam a Fideszre, hogy ne az MSZP nyerjen.
Ezúttal szerintem már sokkal tájékozottabb vagyok, igyekeztem a legkevésbé elfogult módon, szakmai szemmel is végigolvasni mind a 4 országos párt gazdaságpolitikai programját és elképzeléseit.
Az LMP programja volt számomra a legszimpatikusabb, bár ennek se minden pontjával értek egyet.
Röviden a véleményem: Az Összefogás programjának a megvalósítására egyszerűen nem lenne keret, a Jobbik EU-s revíziója ártana a befektetői hangulatnak, amitől közvetetten az egész ország finanszírozása függ, a Fidesznek pedig programja nincs, és ugyan voltak jó döntései, de mintha nem értenék a gazdasági versenyképesség/gazdasági fejlődés fogalmát.
Általában minden pártról elmondható, hogy túl sok problémát akarnak túl látványos módon megoldani, túl kicsi keretből. Az LMP gazdasági programjának is vannak hihetetlen részei, például a korrupció visszaszorításától költségvetési szinten százmilliárdokat várnak. Szerintem ez irreális.
Mindazonáltal számomra még így is az LMP programja volt a legreálisabb, és az is szimpatikus bennük, hogy nem rejtik véka alá, hogy ha bejutnak is, nem lesz beleszólásuk a kormányzásba, de nem adják fel az elveiket és azt a szakmaiságot, amire a politikájukat építik. Én meg adtam egy szavazatot nekik, mert szerintem több ilyen kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!