Kire szavaztál 2010-ben? Kire fogsz most 2014-ben? Ki fog győzni szerinted?
2010-ben a Fideszre szavaztam
2014-ben a Jobbikra fogok
2014-ben, szerintem a Fidesz nyer.
Én nem bíznék az ilyen idióta statisztikákban a helyedben, ugyanis egyrészt az új btk nem bünteti úgy a statisztika hamisítást, mint eddig tette papíron(!). Másrészt a Jobbiknak 2%-ot jósoltak, és abból lett 17 (igaz nem a Magyar parlamenti választások alkalmával).
2010-ben a fideszre szavaztam, de nem voltam benne a politikában, csak a szüleim rámeröltették, mert elhitték hogy kell a 2/3, úgy, mint mindenki.
Mostanra már sokat művelődtem a politika terén, és 2014-ben a Jobbikra fogok szavazni, és most én leszek az, aki rájukerőlteti hogy ők is ide szavazzanak.
Nem tudom ki fog nyerni, és tök felesleges értelmetlen jóslatokba bocsájtkozni, nyílt a verseny a fidesz és a Jobbik között. A baloldal szánalmas utolsó vergődései semmit sem érnek, létrehozhatnak még 10 pártkezdeményt, értlemes fiatal nem fog rájuk szavazni, csak sok nyugdíjas.
2010: Jobbik
2014: Jobbik
Nyerni sajnos a Fidesz fog. Lassan kopik a 2/3, pedig Viktor nagyon igyekszik.
Jobbik nyerést én leghamarabb csak 2018-ra jósolok, ha addig lesz még mit átvenni.
"A szavazó fülkébe mindenki egyedül tér be"
Nem azért de én simán bementem anyámmal 2010-ben :D xĐ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!