Mai fejjel kire szavaztál volna 1990-be az akkori felhozatalból?
Előtte kimentem volna, és minden támogatást kiélveztem volna amit a politikai menekültek akkoriban kaptak.
Itt soha nem lesz, legalább is az elkövetkező 50-100 évben jó. Ha csak ki nem találjuk a demolekularizációt vagy az időgépet a teleportálást, De lehet hogy még az is kevés lenne, mert a korrupt politikusaink elkótyavetyélnék ezt a lehetőséget is némi kölesért.
Akkori gondolataim szerint:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__434..
Mai fejemmel és ismereteimmel az MDF-re.
Én a mai fejemmel az AKKORI fideszre szavaznék, mert amit akkor akartak, az nagyon is vállalható volt, valahol menetközben romlottak el, de nagyon.
Vagy bárkire, aki hajlandó nyilvánosságra hozni az ügynökaktákat, szerintem az az egyik rákfenéje a mai politikai helyzetnek, hogy ezzel még mindig tudják oda-vissza zsarolgatni egymást.
"Mai fejemmel és ismereteimmel az MDF-re.
Ember, sőt!! Wili te nagyon!
Az első kormányunkat az MDF adta a 89 es rendszervarázslat után.
Kedves 16:53-as válaszoló!
Igen, tudom, hogy ők adták '90 után a kormányt. És ez kizáróok arra, hogy őket mondhassam? Vagy a választások győztesét nem lehet írni, mint a kérdésre adandó választ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!