A Jobbik megjelenése előtt melyik párt volt a fiatalok körében a "menő"?
Még a 90-es években a FIDESZ, ők voltak tele fiatalokkal, szemben az MSZP-vel, ami főleg matuzsálemekből állt.
A Jobbik meg 8 éve jelent meg a porondon.
16:32
Én egy viszonylag erős budapesti gimnáziumba járok, s itt bizony a legtöbb ismerősöm jobbikos. Nem értem az okát, de ez van.
A Fidesz volt régen a fiatalok pártja, a 90-es években.
Egy ideig volt az SZDSZ is, de aztán hamar kihátráltak mögüle.
"A Jobbik csak azoknál menő, akik képtelenek gondolkodni, nem tanultak a történelemből, szűklátókörű emberek. Aki egy nyitott, európai társadalomban akar élni, az kizárt hogy a Jobbikra szavaz! Aki középkori körülményeket, még rosszabb megélhetést akar, az szavaz a Jobbikra!"
Nyitott európai=Hajrá genderizmus!Multikulti!Filociganyizmus!Lehet majd kislányokkal szexelni!
Már megbocsáss kedves szabadelvű barátom, én nem szeretném, hogy a magyar férfiak úgy nézzenek ki, mint a nők.
Egy férfi legyen férfi.
Svédországban egy nyitott európai ország és a pasik fele olyan nőies, hogy nő létemre én is tökösebb vagyok.
A kedvenc etnikumotokhoz is volt már szerencsém, konkréten majdnem megerőszakolt kettő.
Franc sem akar nyitott európai országban élni, ahol ezek a dolgok normálisnak számítanak.
20/L
"A Jobbik csak azoknál menő, akik képtelenek gondolkodni, nem tanultak a történelemből, szűklátókörű emberek. Aki egy nyitott, európai társadalomban akar élni, az kizárt hogy a Jobbikra szavaz! Aki középkori körülményeket, még rosszabb megélhetést akar, az szavaz a Jobbikra!"
A szűklátókörű az, aki beveszi az ilyen ostobaságokat. A te érdekedben nagyon remélem, hogy csak egy provokátor vagy, és ezeket csak azért írod, mert a fidesz/összefosás/hitgyüli jól megfizet, nem pedig azért, mert komolyan is gondolod. Ha utóbbi a helyzet, akkor fogadd együttérzésem feléd és rokonaid irányába, valamint minél előbbi jobbulást kívánok természetesen!
"Én egy viszonylag erős budapesti gimnáziumba járok, s itt bizony a legtöbb ismerősöm jobbikos. Nem értem az okát, de ez van."
Az nagyon erős gimnázium lehet, ha már 18 előtt szavazhattok;)
Vagy nagyon gyenge, ha a többség 18 fölötti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!