Megeri a Jobbikra szavazni?
"Kicsit tanulni kellene a múltból és rájönni hogy az ilyenek semmit jót nem tettek."
Ez így van, elég megnézni az SZDSZ-t meg az ideológiájukat, amelyet az "Kormányváltók" folytatnak.
szerintem mindenképp menj el holnap, ha jobban leszel. én nem akartam menni, de a múlt héten volt egy napom amikor rettenetesen nagyot csalódtam a fideszben, bár eddig sem álltak közel a szívemhez, és ennek a napnak a történései feltették az i-re a pontot. lenne holnap 1001 dolgom, de akárhogyan is lesz beleszuszakolom a Jobbikra való szavazást.
egy kisgyermekes anyuka (akit nem vett vissza a fideszes vezetőségű igazgatóság a munkahelyére gyes melletti munkavégzésre, mivel közfoglalkoztatottakkal végeztetik el a munkát inkább, igaz most feketén, mert lejárt a szerződésük...)
Ha én dönthetnék, hogy melyik párt nyerje meg a választásokat, biztos a Jobbikra voksolnék. Tény és való, hogy rengeteg fiatal szavak rájuk, és nem véletlenül.
A cigány és egyéb rassz kérdése. Hmm... nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem már egy kicsit hányingerem van attól, hogy bemegyek Budapestre, és az emberek 40%-a, vagy cigány, vagy kínai, vagy arab.. Nem vagyok rasszista, csak mindenki maradjon ott ahova való. Nem szégyellik magukat, hogy idejönnek élni Magyarországra, a fele elvileg (!) magyar állampolgár, és meg se tudnak mukkani magyarul, fingjuk sincs arról, hogy ki volt Arany János, vagy Széchenyi István, nem tudják mi volt 1848-ban, és akkor még én vagyok a műveletlen, hogy nem tudok angolul. Ezt remélem minél hamarabb megfogják oldani, mert ez már kritikán aluli.Katonaság visszaállítása. Nézzük meg a mai fiatalokat, úgy kb. 30 éves korig. Szégyen, hogy ezek lesznek apák/anyák. A legfontosabb nekik az, hogy hétvégén melyik buliba menjenek, nem tudnak egy tojásrántottát összedobni, anyuci meg apuci kinyalja a popsijukat, és ez lesz a jövő nemzedéke. Kiküldeni őket a a fenébe vagy 2évre, aztán majd ott megtanulnák, hogy mi a rend... Tény és való, hogy nem fog az idei választásokon a Jobbik nyerni, de az biztos, hogy bejutnak a parlamentbe, és már nem Fidesz-Mszp lesz, hanem Fidesz-Jobbik. Végezetül idéznék: "Magyarország 2/3-a Jobbikos, csak még ők se tudják"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!