Megeri a Jobbikra szavazni?
Figyelt kérdés
Vagy ugyis a Fidesz nyer?2014. ápr. 5. 13:41
2/20 anonim válasza:
Amennyiben egy élhető Magyarországot szeretnél, szeretnéd ha lenne ipari és mezőgazdasági munkahelyek tömkelege az országban, amennyiben szeretnéd ha megszűnne a bűnözés megéri a Jobbikra szavazni.
Ha bűnöző életmódot folytatsz, nem szeretnél dolgozni, csak segélyekből élni akkor nem éri meg a Jobbikra szavazni.
3/20 anonim válasza:
sajnos nem, mert olyan egy párt, mint a szavazói,és meglehet itt nézni, hogy némelyik ember milyen stílusban ír és még jobbikos is.
4/20 Ozmium42 válasza:
Nem tudom értelmezni ezt a kérdést. Arra szavazol, akire akarsz. Ha a Jobbikra akarsz szavazni, akkor szavazz rá, ha a Fideszre akarsz, akkor szavazz a Fideszre. Én a Jobbikra fogok, mivel nyerni úgysem fog, de biztos, hogy bejut a Parlamentbe, és szeretném, ha megelőzné a baloldalt, és minél erősebb (és valódi, nem színpadi) ellenzéke lenne a Fidesznek.
5/20 A kérdező kommentje:
Rohadtul beteg vagyok, wcig alig tudok kimenni. Ha semmi ertelme, nem megyek holnap.
2014. ápr. 5. 13:48
6/20 A kérdező kommentje:
Alap, hogy a jobbikra szavaznek, de a sok cigany es az elvakultak ugyis a fideszre fognak. Ezert kerdeztem, hogy megeri-e elvonszolnom magam...
2014. ápr. 5. 13:49
7/20 anonim válasza:
Amennyiben utálod a kirekesztést, utálod ha valaki azért bélyegeznek meg mert magyar megéri a Jobbikra szavazni. Ha viszont szerinted minden magyar alattvaló és csak a zsidók, cigányok érdeke számít, ha egy faji alapon megkülönböztető, diszkrimináló országban szeretnél élni ne szavazz a Jobbikra!
8/20 anonim válasza:
Igen megéri! Minden szavazat számít.
9/20 anonim válasza:
Én is utálom a cigányokat, de nem fogok a jobbikra szavazni, mert egy nyomorult viccpárt az egész...
10/20 A kérdező kommentje:
De nem errol szol a kerdesem.
Gyulolom a ciganyokat es a zaidokat is, elkeritett gettokba kene zarni mindet.
2014. ápr. 5. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!