Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van itt olyan, aki jobb híján...

Van itt olyan, aki jobb híján fog a Jobbikra szavazni?

Figyelt kérdés
Tehát akinek nem éppen a szíve csücske a párt, de el fog menni szavazni, és a jelenleg ismert választékból még inkább rájuk húzza be az x-et, mint a többire?

2014. jan. 22. 20:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
70%
hát igen!
2014. jan. 22. 20:54
 2/20 anonim ***** válasza:
51%

Én, például.

De nem azért mert szeretem a Jobbikot, meg ezt a nagy Magyarországos micsodát, hanem mert nincs más.

Én főleg a balliberális oldal ellen szavazok.

A Fideszt meg nem szeretem.

2014. jan. 22. 20:59
 3/20 anonim ***** válasza:
37%

Mi értelme van "jobb híján" olyanra szavazni, akivel nem értesz egyet?

Aztán meg ha véletlenül, mégis hatalomra kerülne, néznél, hogy olyan intézkedéseket hoz, amivel nem értesz egyet. Így jutott kétharmadhoz a Fidesz. Szavazni arra érdemes, akivel egyetértesz, nem arra, aki nem az, akiben csalódtál.

2014. jan. 22. 21:03
 4/20 Ozmium42 ***** válasza:
13%
Egyáltalán nem érdemes szavazni, mert a rendszer korrupt, és kitermeli a korrupciót. Bojkottálni kell.
2014. jan. 22. 21:04
 5/20 anonim ***** válasza:
27%
Jobb híján a Fidesz. A Jobbik le van ragadva Trianonnál,
2014. jan. 22. 21:08
 6/20 MolotovPunk ***** válasza:
27%

MSZP nélkül úgy sem lesz kormány váltás.

Illene már tudni ezt.

Jobbikkal amúgy nem lenne különösebb bajom,de egy valamitől félek.Attól,hogy fidesszel összefogna.

Narancsos meg álszent Kdnp nekem meg nem szimpatikus csapat.

2014. jan. 22. 21:19
 7/20 anonim ***** válasza:
97%

A szavazók csaknem fele bojkottálja a szavazást eleve!

(nem megy el)

de ezzel mit ér el?

Marad az agymosott fanatikus droidok döntése!

2014. jan. 22. 21:36
 8/20 anonim ***** válasza:
89%

Mindenkinek joga van otthon maradni és bojkottálni a szavazást. Aztán 4 évig megint itt koptatni a billentyűzetet és osztani az észt, hogy hogyan lenne jobb.

Miért Jobbik ?

- A baloldal ezzel a felállással elkeserítő. Nincs szükség még négy év koalíciós marakodásra kormányzás helyett.

- A fidesznek van elég szavazója.

- Talán így nem lesz meg a fidesznek a kétharmad és átülnek egy számmal kisebb lóra.

2014. jan. 22. 22:13
 9/20 MolotovPunk ***** válasza:
0%

Már ne haragudj,de fid.nek az lesz a veszte,ha hatalmon marad.

(Nincsenek érdemleges igazi jó cselekedeteik.)

Előbb utóbb a nép fogja őket el söpörni.Nem kell ehhez nagy jóslat.

A rizsacsökkentést pedig ne említsd meg,mert az lóf_sz,de azon belül viszont óriási hazugság.

Az okos/művelt embereket meg lehet ezzel ideig/óráig téveszteni és etetni,de aztán nem.

Szomszédunk is így van vele:Állandóan fideszre szavazott és hitt is bennük,de most el sem fog menni,mert rájött,hogy marhaság amint a kormány magyarázkodik és cselekszik össze vissza.

Persze a buta viszont akkor is buta marad,ha húzza a trágyás szekeret.

Egyedül részben a gazdag fid szavazókat tudom megérteni,hogy rájuk voksolnak,mivel szinte csak ők jártak jól a fid tetteivel.

(Ők lehetnek maximum e kormány haszon élvezői,más nem nagyon.)

2014. jan. 22. 23:06
 10/20 anonim ***** válasza:
Biztosan lesz ilyen is. Ez a lottózó típus. Csak itt nagyobb a tét és a cehhet nem csak ő állja.
2014. jan. 22. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!