Miért van nálunk ez h van a jobb oldal meg fidesz mszp meg ilyenek?
Figyelt kérdés
Miért nem lehet csak 1 aki irányítja az országot...Külfldön is így megy? Obama mit csinálna Magyarországgal?2014. jan. 19. 12:06
1/11 Vágyak lassú tánca válasza:
Volt anno csak egy párt,most azt szidják,bár ez sem jobb..Azaz van akinek igen,de ők nem az alsó vagy "középosztály" részét képezik.Obama sírva fakadna hogy mi van nálunk....
4/11 anonim válasza:
Azért, mert MO-n ez a politika jelenleg, hogy mindkét fél rugdossa a másikat. Én sem értem, miért nem lehet úgy, mint egyes országokban ahol a vesztes oda tud menni a másikhoz, gratulálni, aztán még közli azt is, hogy ez a program tetszik ennek a megvalósításában mi is segítünk. Szánalom az is, hogy az MSZP ilyen szépen kiárusított az országot, meg kölcsönre is futtya, persze úgysem ő fizeti vissza. Most meg megint neki nagy a pofája, de ugye a Fidesz fizette vissza a kölcsönt, tehát így könnyű pofázni. Nincs egység, ez az ami széthúzza most az egész országot.
5/11 MrPifta válasza:
Észak-Koreában például 1 ember irányít. Az jobb lenne? Azért vannak pártok, mert az egyik ezt szeretne csinálni az országgal, a másik meg mást
6/11 Galamb András válasza:
MSZP - töl nem is lehet várni semmi egyességet. A mi tegnap kelet az már holnapra nem kell. Majd ha hatalmon lesznek megint kelessz. Lásd az atomenergiát 2009 ben Fidesszel együtt megszavazták most meg ellene kampányolnak.
7/11 tetro válasza:
"A mi tegnap kelet az már holnapra nem kell"
Megpróbálom értelmezni. Ti tegnap még Kelet voltatok, de holnap már nem kelletek? Ezt akartad mondani? Én kifejezetten bírom a Keletet. Isztambulba vágyom is eléggé. Szerintem holnap is bírni fogom, vagyis titeket.
8/11 Galamb András válasza:
Mesterházi azt mondta 2006 -ban sportminiszterként építeni kell stadionokat, 2009 -ben atomerőművet kel építeni. Most épülnének nem is kel. Majd ha az MSZP vissza kerül akkor majd mi megépítsük.
9/11 Joe Makepeace válasza:
"Észak-Koreában például 1 ember irányít."
Megnyugtatlak, sajnos itt is!
10/11 anonim válasza:
Orbán meg akkor ellenezte, most meg építteti. Amikor Gyurcsány akart megállapodni az oroszokkal, akkor Putyin "pincsije" volt, most meg maga lett pincsi. Ezek a pártok ahhoz értenek, hogy mindig a másik alá tegyenek. Mást beszélnek ellenzékből és mást kormányon ugyanarról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!