Elszakított területeken elők, ti kire szavaztok?
Figyelt kérdés
Ha kérhetem, akkor írjátok azt is le, hogy honnan szavaztok (Erdély, Délvidék, Felvidék, Kárpátalja esetleg Őrség).2014. márc. 31. 14:10
11/12 anonim válasza:
"ők elölnék a gazdaságot a hülye "országmegváltó" agyfaszukkal."
Na az ilyen mondatok láttán elgondolkodom, hogy van-e értelme szavazati jogot adni minden határon túlinak ész nélkül.
12/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, azért ne mond, hogy nálatok nincsenek ilyen gondolkodású emberek. De az tény, hogy a határon túli magyarok 95%-a fideszes (legalábbis az én környezetemben). Azért is tettem fel a kérdést, hogy van-e egyáltalán valamire való jobbikos szavazóbázis ezeken a területeken, vagy csak 1-2%-ot fog elérni a jobbik.
2014. ápr. 1. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!