Ez most, hogy el lett törölve a minimum részvétel, nem azért volt mert a fidesz a jövőhéttől elkezdi a feketelevest bemutatni. És nem szeretnék, hogy egyes területeken ahol nem lett meg a min. Százalék és ők nyertek nehogy véletlen vesszenek?
" Az első fordulóban az érvényességhez legalább 40 százalékos részvétel volt szükséges, míg a második körben 25 százalék. "
Mocsokdzsin! Én sem értem minek fantáziálsz itt/ fested az ördögöt a falra/ honnan ez az üldözési mániád.
A gondolatmeneted kiindulópontaja eleve tévedés: "el lett törölve a minimum részvétel". Az önkormányzatin sosem volt ilyen. Nyugodj meg és ne gyárts összeesküvésemléleteket. 2014-ig majd lesz még ideje megmutatnia a kormánynak mire készül, ne szaladj elébe. Hogy egy klasszikust idézzek: "hagyjunk esélyt az életnek is".
Budapesten kevesebb, mint 25%-os volt a részvétel, szóval erről ennyit. :-) Pedig megnéztem volna, mit csinálnak, ha második kört kell szervezni.
Amúgy 1 dolognak mégis örülök, hogy a közgyűlésben nem lett meg a 2/3-uk.
Az általad citált cikből való a részlet:
"Az 1994-es voksolásra ismét módosították az önkormányzati választási törvényt. Eltörölték a részvételi küszöböt,..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!