Szerintetek nem véletlen, hogy mától lehet büntetni az Új médiatörvény miatt és máris elkezdik a vizsgálatokat? Hol van itt a szabad véleménynyilvánítás?
"Nem értem mi a fenének kell ezt túlmisztifikálni"
Hol van itt a szabad véleménynyilvánítás? És mi abba a durva ha valaki azt írja, hogy pali egy pojáca?
Semmi nincs túlmisztifikálva.
Adott egy fórum, ami arra van, hogy véleményt nyilvánítsunk. Jön valaki, aki a névtelenség mögé bújva oda nem illő szavakat használ, és most mindegy, hogy igaza van-e, netán rágalmaz, sérteget, miért a fórum tulajdonosa vállalja az ilyen Gipsz Jakabokért a felelősséget?
Ez olyan, mintha a facebookos bejegyzéseinkért Mark Zuckerberget kezdenék el b@szogatni. Amit szó nélkül meg is tennének, ha magyar lenne az oldal. Külföldre szerencsére nem ér el a kezük.
Én már régen mondtam, hogy "aki nincs velünk azt kinyírjuk" politikát folytat Orbán vezér.
Na, majd ez is megy vizsgálatra.
"Ez olyan, mintha a facebookos bejegyzéseinkért Mark Zuckerberget kezdenék el b@szogatni. "
Szerintem itt arról van szó, hogy a kommentekért az adott oldal vállalja a felelősséget, adott esetben moderálnia kell.
Mondjuk eddig is volt moderálás, nem értem, hogy minek kell ez az idióta törvény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!