Elszakított területeken elők, ti kire szavaztok?
A politika nem ez: "2. Igen ők adták meg, egyébként szerinted 1998-2002 között miért nem adták meg? Talán nem volt kedvük? :D Illetve Július 4-én még a parlamentből is kivonultak, kifejezni nem tetszésüket, amikor a miép megemlékezett trianonról. Lámlám most meg nemzeti "ünnep" július 4. Kissé köpönyegforgatásnak tűnik, amit a fidesz csinál. Egyébként délvidéki vagyok. Kissé szomorú vagyok, mert Viki látogatása, szoboravatása sokakat meghatott, és olyanok is rá szavaznak, akikre azt mondtam előbb, hogy talán egy jobbikra szavaz.
"
hanem, hogy a következő 4 évben, 8 évben, 20 évben, 100 évben lesz-e hova hazamenni, ha kedvem szottyanna. Jobbik mellett ez nem működne, ők elölnék a gazdaságot a hülye "országmegváltó" agyfaszukkal. A balosok szimplán csak lopnak, de érezhetően többet, mint amennyit a fidesz, más lehetőség meg nincsen.
Hidd el, ha létezne egy szuperjó párt, ami tényleg az átlagember érdekeit képviseli, én lennék az első, aki családostul oda szavaz. De a jelenlegi harmatgyenge felhozatalból a fityisz a legkisebb kuki. Sajnos így van ez.
Én nem veszek részt a szavazásotokon.
Ukrajna.
"ők elölnék a gazdaságot a hülye "országmegváltó" agyfaszukkal."
Ezt fejtsd már ki légyszíves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!