Elbizonytalanodtam a választással kapcsolatban? (! )
"PONTOSAN ugyanaz a gyomorforgató demagóg maszlag, amit nagyon sokan utálnak a jobbikban."
Demagógia = népámítás. Tudod, az a népámítás, ha már a cselekedete nyilvánvalóvá vált, már voltak hatalmon. Ha a kést fogom a kezembe, nem feltétlenül akarom valakinek elvágni a nyakát, hanem mondjuk... kenyeret szelni.
"El kell tudnod fogadni még vérjobbikosként is azt a tényt, hogy a jobbikat nagyon sokan megutálták azalatt a 4 év alatt, amióta a parlamentben csinálják a semmit. Plusz a sok, hozzád hasonló véresszájú támogatóripacs miatt."
Mert a többiek mit csinálnak? Mi lenne a nagy alternatíva? Tudom: a semmi, be kell hódolnunk az EU-nak, és talán kapunk valamit a morzsák közül. Ez az undorító, végtelen körkörös érvelés az IGAZI demagógia, amikor nem nyújtunk normális alternatívát egy másikkal szemben.
Jobbikosként előítéletek áldozata lettél?
Mondhatom, húsbavágó az irónia:P Fogd fel úgy, hogy ez nem előítélet, hanem utóítélet;P
"Mit tegyek?"
Nekem tök mind egy ,hogy kire teszed a voksod,de légyszi ne általánosíts.NE!!!Mert ez nem logikus.Attól még ,hogy a szavazóik 5-7%-a focihuligán,meg ahhoz hasonló,nem illene hozzájuk hasonlóvá tenni a hozzád hasonlókat,akik nem olyanok.
A Jobbik koalicióra fog lépni a Fidesszel.
Ezt írták nekem a jobbikos facebookrol.
Kedves .....,
A Jobbik egy esetben lép koalícióra a Fidesszel. Ha a Fidesz vállalja, hogy megvalósítja a Jobbik programját.
L. Z.
Elnöki Facebook Stáb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!