Elbizonytalanodtam a választással kapcsolatban? (! )
Figyelt kérdés
Eddig biztos voltam abban hogy a Jobbikra fogok szavazni, viszont a sok szélsöséges tag miatt (olvasva pár ilyen jellegü kommentet) elbizonytalanodtam. Nem biztos hogy akarnám hogy engem is egy kalap alá vegyenek a rasszista megnyilvánulókkal mert se rasszista se eröszakos nem vagyok. Kezdem szégyenlni magam a jobbik "rossz" tagjai miatt. Viszont a Jobbikon kívül nem látok alternativát. Mit tegyek?2014. márc. 30. 13:30
1/26 anonim válasza:
Ne mond el senkinek, hogy kire szavazol.
2/26 anonim válasza:
[link] olvass
A mocskolódás ilyenkor erős, de szerinted ha lenne konkrét ügy pl sikkasztás, csalás stb. nem azt reklámoznák mint pl. Simon Gabika esetében?
3/26 A kérdező kommentje:
Ugyan, ebben az országban "rá van írva" az emberekre hogy kire fog szavazni, nem kell azt elmondani. Pl.egy trafikos 99.9% hogy a Fideszre fog szavazni. Idösebb, vérmesebb emberek a szocikra stb...
2014. márc. 30. 13:34
4/26 A kérdező kommentje:
Olvastam a Jobbik programmját. Mondom hogy a szélsõséges tagokkal van bajom.
2014. márc. 30. 13:35
5/26 anonim válasza:
Hány pártot tudsz megnevezni a Jobbikon, az Összefogáson, a Fideszen és az LMP-n kívül (ezeken kívül még 40 párt van)?
6/26 anonim válasza:
Azokkal ne foglalkozz. Mindenhol vannak ilyenek. Mszp szavazók közt van akik Rákosit éltetik. Ne vedd magadra.
7/26 A kérdező kommentje:
A Jobbik valahol zsákbamacska, mert ugye még sosem voltak kormányon, másrészt ha úgy alakulna hogy nyernek (ezt azért nem hinném) akkor lehet hogy a fantazmagórák valósággá válnának, és akkor mélységesen szégyenlném magam.
2014. márc. 30. 13:42
8/26 anonim válasza:
A baloldali szavazók rasszista, uszító megnyilvánulásai egy cseppet sem zavarnak? Minden párt szimpatizánsai között vannak szélsőségek, miért kéne rajtuk keresztül megítélni a pártot? Egy átlag Jobbik szavazó az teljesen normális, művelt, intelligens ember.
9/26 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=388nNKMlWi0
[link] Ezt akarják megvalósítani.
Ezt nem kell szégyellni. A mocskolódáson kívül mint mondtam nem tudnak mit felhozni. Csak tudod van most a fidesz kérdezem ez mennyire tetszik vagy volt az mszp http://www.youtube.com/watch?v=nJtkSL9S6bk
Lmp még egy alternatíva nekik sincs nagy esélyük főleg kormányváltásra.
10/26 anonim válasza:
Meg kell nézni pl az atv-nek a fb oldalát, és az ott levő kommenteket. Akik nem a kádár-rendszert sírják vissza, vagy nem a Jobbik ellen gyűlölködnek, azokat a kommentjeit törlik. Csináltak egy szavazást, hogy ki a legnépszerűbb politikus. Minden bizniszpárt benne volt, az első emberüktől a wc-pucolóig, de Jobbikos egy sem. Én odaírtam, hogy nekem Vona Gábor és Gaudi a kedvenc politikusom, erre pár véglény mindenféle undorító szöveget címezett nekem, valamint törölték is a kommentemet. Ez az, ami jól reprezentálja a baloldaliaknak a szánalmasságát és kicsinyességét. Ők az igazán szélsőségesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!