Mi magyar emberek valóban ezt akartuk elérni a választással, amit a Fidesz szóvivője reagált?
De ez tényleg annyira szánalmas már, hogy a pártok csak egymást tudják b..tatni és állandóan hőbörögnek...
Miért nem lehjet kicsit összefogni?? hiszen sz...ban vagyunk. Nem de?
"Miért nem lehjet kicsit összefogni??"
Mert a politikusok köszönik szépen, nagyon jól elvannak azzal, hogy színészkednek egymás marásával, közben meg a háttérben puszipajtások és veszik fel a százmilliókat.
Jó lenne már végre felfogni, hogy a politikusok SZÁNDÉKOSAN tartják így a helyzetet és nem azért, mert ne tudnák mit kellene tenni, hogy jobb legyen a magyaroknak.
Én már azon is elgondolkodtam, hogy ezek mind haverok:D
Csak ha egyik párt megszűnik, akkor jó, ha ott van egy másik, ami hozzájuk tartozik.
A magyar emberek nem akartak semmit... én csak lestem, szavazás előtt sokakkal beszélgettem a témáról, de senki nem vette a fáradságot, hogy legalább átfussa az összes induló párt programját.. mindenki tojt bele az egészbe, az a helyzet.
Most meg mindenki sír. Valahol persze én is, mert az én helyzetem is megnehezítették, de az rosszabbul érint, hogy valójában sok szempontból valóban a magyar választók tehetnek arról, hogy ide jutottunk... merthogy azért igen sokan voltak, akik megszavazták a Fideszt.
Innentől demokratikus, amit csinálnak, még ha nem etikus is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!