Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amíg ti nagyon el vagytok...

Amíg ti nagyon el vagytok foglalva a választással, addig mi lesz azzal az 1 millió emberrel, akik tartoznak a bankoknak és elárverezik majd a házukat?

Figyelt kérdés

Holnap jár le a kilakoltatási monatórium, vagyis holnaptól szabad lesz a rablás.

Itt egy példa:

[link]

2010. ápr. 14. 13:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ov ra leszek kíváncsi!

Ez gyakorlatilag egy előzetes lesz abból hogy miként vizonyúl a nagytőkéhez és a társadalomhoz!

2010. ápr. 14. 13:58
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát nekik bizony szopás. Túlzottan nagy hitelt felvenni már csak ilyen dolog.
2010. ápr. 14. 14:02
 3/12 anonim ***** válasza:

Igen szánalmas senkik! öregemberek akiket kilakoltatnak! milyen rossz emberek! nem kellett volna annyi hitelt felvenni! Szemetek! (remélem éreztétek az iróniát...)

Őket kilakoltatják, addig őket új házakba költöztetik teljesen ingyen és bérmentve:

[link]

[link]

2010. ápr. 14. 14:05
 4/12 anonim ***** válasza:

nem kéne 0 önerőre fedezet nélkül mindenféle lakáshitelt felvenni és akkor ez nem lenne kérdés.

sok olyan embert ismerek, aki felvett ilyen kölcsönöket, volt egy lakása, de nagyobbat és szebbet álmodott meg, felvette az esztelen mértékű hitelt, aztán nem tudta fizetni.

2010. ápr. 14. 14:16
 5/12 anonim ***** válasza:
7%
Kényszerítették őket fegyverrel, hogy hitelt vegyenek fel? Vagy arra hogy fideszre szavazzanak? Bár már az utolsót lakoltatnák ki.
2010. ápr. 14. 14:19
 6/12 A kérdező kommentje:

Szerintem egy öregember azért vesz fel hitelt, hogy ne dögöljön éhen. Nem hiszem, hogy ez az 1 millió ember úgy adósodott volna el, hogy a 60 ezer forintos keresete mellett felvett 3 millió forint hitelt, csak azért, hogy kocsit vegyen.

Szerintem hitelt azért vesz fel, aki felvesz, mert szüksége van rá az országban uralkodó rossz megélhetés miatt, nem pedig azért, mert szeret tartozni a bankoknak.

Ez kb. olyan, mintha a hiroshimai áldozatokról azt mondanátok, hogy azok a hülyék minek voltak ott a robbanáskor.

2010. ápr. 14. 14:28
 7/12 anonim ***** válasza:
Kérdező igazad van, nem csak felelőtlen emberek vettek fel hiteleket, sőt többségében nem felelőtlen emberek. Jelenleg még az MSZP van kormányon, így nem tudom lehet-e ez ellen tenni bármit is.
2010. ápr. 14. 15:03
 8/12 anonim ***** válasza:

Gondolod hogy a politikusokat ez érdekli? Többet loptak ők már annál, minthogy ilyen problémájuk legyen. Azt az egymillió embert meg kirakják az utcára, a zsidó bankárok meg jól megszedik magukat.

Amúgy hozzátenném, hogy a bankok 90%-ban nem létező pénzt adnak kölcsön! (Keress rá a neten arra, hogy a pénz mint adósság) Ez az egészben a legnagyobb disznóság!

2010. ápr. 14. 16:35
 9/12 anonim ***** válasza:
Jaj, ne legyél már kocka!Amíg én dögrovásig dolgozom, más meg a kocsmába issza a sört, meg a discoba támasztaja a falat, én sem ezen gondolkozom!Én miért nem vagyok köztük?Valószínűleg képes vagyok átlátni a takaróm hosszát, nem úgy mint ők!Nem sajnálom őket!
2010. ápr. 14. 19:21
 10/12 anonim ***** válasza:
A takaró hosszának megítélésébe erősen beleszólt az elmúlt év "válságnak" nevezett manipulációs eseménysorozata is.
2010. ápr. 14. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!