Karácsonyfa állítása egyáltalán nem a kereszténység jelképe.
Átvett skandináv szokás.
Kit érdekel, hogy nem állítanak. Örülök neki, hogy ennyire ráérsz ezen agyalni.
Ki mondta, hogy a zsidóknak igazuk van? De én nem akadok ki azon, hogy nincs karácsonyfa a parlamentben. Őszintén a házunkban sincs, se menóra.
Valaki előttem leírta, hogy ha lenne karácsonyfa, akkor az lenne hír, hogy a politikusok mulatnak, míg mások éheznek.
Tipikusan van kalap, nincs kalap gondolatmenet.
Hihetetlen hogy a kontaktust nem érti senki!
Mit érdekelnek engem a zsidók meg a hanuka, ha egész évben kinn lenne a Nyugati téren az összes zsidó az sem izgatna, sőt karácsonyfa nélkül is kibírom. De az sem érdekel ha Jeruzsálemben még a kaktuszt sem tűrik mert k betűvel kezdődik a neve! De furcsa hogy Jeruzsálemben mindent elérnek a cionisták, itt meg nem téma ha az ország házában nincs karácsonyfa. Nem Kisbojtáron a disznó ól elé nem tettek karácsonyfát! Hol van itt a párhuzam, teljesen ellentétesek az elő jelek. Ebből nem az a leszűrhető tapasztalat hogy a zsidók nem engedik, hanem hogy hol tart az ország!
"De furcsa hogy Jeruzsálemben mindent elérnek a cionisták"
És mit értek el Jeruzsálemben a cionisták?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!