Fideszesek, titeket az nem zavar, hogy amikor átvették a hatalmat, és bejelentették, hogy csődközeli állapot van, mindjárt tönkre is tették a forintot?
Kérdező. Sosem szoktam a kérdést feltevőket szapulni, de hogy lehetsz ekkora analfabéta??? Hol van tönkretéve a Forint? A bejelentéssel csak annyi történt, hogy a spekulánsok (akik rövid távra a pillanatnyi viszonyokat kihasználva kereskednek)a hírre kicsit kibillentették a devizánkat, ami napok alatt újra a normális pályára állt. A Forint a Fidesz kormány alatt stabil volt. A CHF erősödése egész Európának fejfájást okoz, az EUR pedig a görög helyzet miatt nem képes erősödni.
Chartok:
Mielőtt hülyeségeket állítasz, amit valószínűleg a többi agymosott analfabéta verte a fejedbe, nézd meg, hogy mi megy a világpiacon.
Mielőtt valaki a "pártpropagandár" szöveggel jönne hozzám, tájékoztatok mindenkit, hogy nem vagyok Fideszes.
Styloo
Ha fideszes lennék akkor nem zavarna. Azt hangoztatnám, hogy maguk a befektetök idézték elö a forintzuhanást. Nem foglaklkoznék azzal, hogy ez mekkora ostobaság csak a drága fideszt ne szidjam.
Mivel nem vagyok fideszes igy zavar.
nem tudom milyen tönkretétel.
a 2010-es átlag 5 forinttal jobb volt mint a 2009-es
(208,58 - 275,44) az idei olyan 10forinttal megint jobb lesz.
Hol is van itt a tönkretétel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!