Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Senkit nem zavar a párhuzam?

Senkit nem zavar a párhuzam?

Figyelt kérdés

Ez már nevetséges!

[link]

[link]

2009. dec. 17. 11:36
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

A régi rendszer vallásellenes volt, mégis volt karácsony. Én meg zsidó vagyok, és lesz karácsonyfánk, és nem jézusra gondolunk, hanem a szeretetre meg az ajándékozásra.

A hanuka történelmi eseményen alapuló ünnep, én nem keverném össze a karácsonnyal, csak mert kb. ugyanakkor van.

2009. dec. 17. 12:30
 12/29 A kérdező kommentje:

Képzelheted, ha valamelyik áruház Budapesten kizárólag zsidó szimbólumokat jelenítene meg a karáncsonyi szezonban, akkor micsoda ajvékolást csapnának zsurucék.

Te BP i vagy? Nem hiszem, mert akkor látnád hogy, mi is folyik.

Persze engem nem az érdekel hogy mit is csinálnak, de láthatóan senki nem zavarja őket!

[link]

Ez nem a Nyugati tér? Akkor ki is a rasszista?

2009. dec. 17. 12:31
 13/29 anonim ***** válasza:
89%

"Te BP i vagy? Nem hiszem, mert akkor látnád hogy, mi is folyik."

Budapesti vagyok és látom, "mi folyik":

sírnak-rínak a jobbikos idióták, mert menóra áll néhány köztéren. Mert ugyanannyi eszük van, mint a ישראל ביתנו‎-nyikoknak.

Normális embert egyáltalán nem érdekel, hogy ki hova tesz karácsonyfát, vagy menórát, vagy ki ereget kínai lampionokat, vagy ki bohóckodik indiai füstölőkkel. Normális ember nem érzi magát fenyegetve amiatt, hogy másoknak mások a szokásai, mint neki. Ezért normális ember ajvékolás nélkül elviseli, ha valaki karácsonyfát állít Izraelben vagy menórát Budapesten.

Vannak azonban a normális emberek mellett beteg emberek is, akik mindentől rettegnek, mindenen felháborodnak, akik gyűlölködnek, gyanakodnak, ellenségeskednek. Élnek ilyen emberek Izraelben, Magyarországon, sőt, szerintem még Pápua Új-Guineában is. Izraelben őket felháborítja, ha meglátnak egy karácsonyfát. Magyarországon őket felháborítja, ha látnak egy menórát.

Mert annyira nincs életük szegény roncsoknak, hogy a gyűlölködés és a rettegés jelenti nekik az ünnepi programot.

2009. dec. 17. 12:37
 14/29 anonim ***** válasza:
1237, neked tökre igazad van, kaptál is tőlem egy zöldet :)
2009. dec. 17. 12:41
 15/29 A kérdező kommentje:

Mert annyira nincs életük szegény roncsoknak, hogy a gyűlölködés és a rettegés jelenti nekik az ünnepi programot

Nem az a valódi kérdés hogy miért van hanuka BPn?

De akkor miért nem lehet karácsonyfa a parlamentbe? Haaaa haa anyagi okból?

2009. dec. 17. 12:42
 16/29 anonim ***** válasza:
Bármennyire meglepő számodra, majdem igen- anyagi okokból. Azért majdnem, mert valószínűleg ezzel csak példát akarnak mutatni, nehogy azzal váldolják őket, hogy itt a válság, ők meg szórják a pénzt ilyesmire. Inkább politikai okok ezek, ne keresd mögötte a vallási hovatartozást.
2009. dec. 17. 12:44
 17/29 anonim ***** válasza:
Ha lenne karácsonyfa a Parlamentben, akkor a zsurucinfó másnapi híre "A képviselők karácsonyoznak, miközben éhezik az ország" lenne.
2009. dec. 17. 12:51
 18/29 anonim ***** válasza:

Viszont eladható kampányduma, hogy "mi annyira takarékosak vagyunk aválságravalótekintettel, hogy még karácsonyfát sem állítunk. Nem úgy, mint a Zorbán a tűzijátékaival!"

Akik megeszik a "Bajnai, a nagy válságkezelő" szöveget, azok megeszik ezt is.

A roppant vicces az, hogy a hozzád hasonló klinikai esetek ebből az átlátszó gagyi kampányból is zsidó összeesküvési ügyet csinálnak. Mint mindenből.

2009. dec. 17. 13:12
 19/29 anonim ***** válasza:

azért van hanuka Budapesten, mert Budapesten vannak zsidók is, képzeld el. azt hittem ezt tudod, elvégre róluk köpköd a kurucinfó éjjel-nappal. és most mit akarsz, tiltsuk be őket, száműzzük őket katakombákba, mert nem keresztények? gyújtsuk fel a krisnavölgyet is? a lakosságnak legalább a fele már régen nem keresztény, ezért lőtt anno bakot Vona a kötelező hittannal is.

gratulálok a pattintott kőkorszaki gondolkodásodhoz, remélem ezt tényleg nem viszitek be a parlamentbe. :)

2009. dec. 17. 13:15
 20/29 A kérdező kommentje:

gratulálok a pattintott kőkorszaki gondolkodásodhoz, remélem ezt tényleg nem viszitek be a parlamentbe. :)

És a Jeruzsálemieknek mit üzensz, és azoknak akik a parlamentbe nem hagyták felállitan a karácsonyfát?

2009. dec. 17. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!