Emberek, hogy fajulhatott eddig ez az ország, hogy a közvélemény kutatások szerint a jobbik 16 százalékon áll?
3 csaj közül melyiket választanád?
- aki 8 éven át havonta más sráccal dugott
- aki 4 éven át havonta más sráccal dugott,
- aki még érintetlen
Kedves Kérdező!
Nagyon is témába vág.
Tudom, hogy nehéz, de próbálj úgy gondolni egy-egy politikusra, mint gerinces élőlény. Rögtön más lesz a leányzó fekvése! (Csak, hogy passzoljon a hasonlathoz :) )
Na, úgy döntöttem, hogy mint kisebbségi, )roma, cigány, vagy nevezzetek, ahogy akartok) én is leírom a véleményem, mert nekem is van.
Először is:
Ha a 3 nagyobb párt közül kellene választani, akkor, akkor ... Valami kisebb pártra voksolnék, tettem is valamit, meg nem is. Az MSZP már leszerepelt, a FIDESZ még most is színészkedik, a Jobbik, meg csak most készíti a pódiumot...
Ha viszont választanom kellene a médiában löketett karakterek (mer' ugye senki sem önálló, mindenkit támogat ey teljes párt.... Amindenit!) közül, akkor bizony Vona lenne a befutó. Kicsit olyan, mintha ő a pártján kívül állna. Sok olyan megvalósítható és jó ötletet látok a programjában, amire azt mondom: OKÉ. Viszont teli van olyan dolgokkal is, amiket eszem ágában sincs támogatni.
Ha a párt nem akarná ennyire nyilvánosan terjeszteni a radikális eszméit, akkor befutók lehetnének. És a cigányságot sem izgatná annyira, így a jogvédőket sem.
Egy kis OFF: Volt itt szó, az oktatási rendszerről, amiről mindig egy kedves történet jut eszembe: Tizenévesen dolgoztam marhatelepen, én voltam a ganés fiú. Az idősebbek mondogatták mindig, hogy csodáljam meg a trágya dombot, mert ez a legkisebb kupa szar, ami vár rád az életben! Igazuk lett... Az oktatási rendszer egy még nagyobb kupac trágya... Ha valaki tanulni akar, akkor fizessen! Most ez a módi, illetve a nyilvános népbutítás.
Azért nem maradhattam egyetemen, mert nem tudtam papírokkal alátámasztani, hogy jogosult vagyok szo.ösztöndíjjra... (Megjegyezném, mielőtt valaki belőné a "segély" csatakiáltást: Ennek maximum összege 35000 HUF/hó, a kiadásaim 60000 HUF/hó-ra rúgtak, tehát még muna mellett is éppenhogycsak elég lett volna.)
Van az az elszeparált (ugye mijjjjen okos vadzsok?) közeg, amiben én is kellemetlenül érezném magam. Ennek egyszerű oka nem a kultúrálatlanság, hanem az, hogy nem ismerjük egymás kultúráját... Rengeteg nem roma ismerősöm van, akik azt mondják, hogy inkább engem tartanak barátjuknak, mint YX-t. (Még egy kis önfényezés...)
A jövő generációját kell integrálni, nevelni, nem a meglett 30-40 éveseket, nekik már úgy is mindegy... É nevelés alatt a valódi nevelést értem, nem azt, ami ebben a rendszerben zajlik... Nyugodtan be lehetne vonni a rendőrséget az oktatásba. (Ha a gyerek teszem azt 10 órát hiányzik, akkor a kisebb jövedelemmel rendelkező szülő közmunkán vesz részt, vagy le is ülheti, természetesen csak a hely lenne biztosított.... :))
Feltudok sorolni gerinces politikusokat. Vona Gábor
ral nem az a baj, hogy gerinctelen, vagy nem elég karizmatikus. Hanem, hogy a dolgokkal olyan feluletesen foglalkozik, hogy, igen ugy néz ki, hogy tud valamit. Erre, hogy nem gondoltak az előző kormányok? Az a helyzet, hogy de. Éppenséggel gondoltak, csak a dolgoknak van egy folyamata, egy formája, és ez nem véletlenül alakult ki
Kedves 84-es!
Bárcsak mindenki a népcsoportodból így gondolkodna, mint Te :))))
Amit írtál, az mind szép és jó, csak gyökeresen ellentmond annak, amit kérdésként megfogalmaztál.
,,Emberek, hogy fajulhatott eddig ez az ország, hogy a közvélemény kutatások szerint a jobbik 16 százalékon áll?"
Ebből a kérdésből egyértelműen látszik, hogy te személyesen nem tudod és nem is akarod elfogadni, hogy ennyien szimpatizálnak a Jobbikkal. Számos érvet dobáltál a párt ellen, s a válaszolók egytől egyig mindet megcáfolták, mégis folyamatosan hangoztatod, hogy a Jobbik erőszakos és veszélyes párt. Nem gondolod, hogy talán neked kéne megváltoztatni a véleményed ennyi bizonyíték után, vagy legalább elfogadni a miénket?
Mostanra már azért rájöhettél, hogy nem minden Jobbik szimpatizáns neonáci rasszista fasiszta zsidógyűlölő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!