Emberek, hogy fajulhatott eddig ez az ország, hogy a közvélemény kutatások szerint a jobbik 16 százalékon áll?
"Nem faji alapon szorul arra, hanem mert amiatt nem kap munkát, amivel pénzt kereshetne."
És melyik az a réteg amely emiatt nem kap munkát és nem a lustasága, kulturálatlansága vagy a tanulatlansága miatt?
Nem a rasszizmus az egyetlen oka. A nagyobb pártokból (értsd: MSZP, Fidesz, Jobbik) egyedül nekik van nemhogy épkézláb, de egyáltalán valamiféle programjuk. Persze a vak is látja hogy nem lehet benne mindent megvalósítani, de legalább van valamiféle kiindulási alap, hogy mit várhatnánk el az elkövetkezendő 4 évben. Nem bírom ép ésszel felfogni hogy hogy lehet az, hogy a Fidesznek és az MSZP-nek egyáltalán nincs semmiféle programja.
A cigányokkal kapcsolatban: Amíg a Jobbik elnöke Vona Gábor, szerintem nem kell aggódnunk, nemhogy féken tartaná, de csökkentené is a rasszizmust és a kisebbség kitaszítását. Milliószor megmondta már: A dolgozó cigányt éppúgy megbecsüli mint a dolgozó magyart, a lopós cigányra meg pontosan ugyan annak kell teljesülnie, mint a lopós magyarra. Legyen mindenki egyenlő.
A múltkor az egyik cigányvajdától számon kérte valamelyik Jobbikos vezető, hogy mire költötte a szociális segélyt.
Tudjátok mire költötte?
Étteremben evett+cigi+alkohol.Nagyjából ennyi.
A cigány meg volt olyan hülye, hogy el is mondta.
Erre költik a szociális ellátást.
Én a boltban megfigyeltem múltkor, hogy a cigányasszony mindenféle édességet vesz, árat nem néz, hanem ami tetszik neki, azt dobja be a kosárba.
Ez a cigány család 1 putriban lakik és koszosak, büdösek, meg lopni is szoktak.
Kérdező ,a kereszténységet kéred számon és közben a lopással szemben elnéző vagy?
A Tíz parancsolatról hallottál már?
7. parancsolat:Ne lopj.
Ennyi és nincs hozzáfűzve , ha éhes vagy és cigány akkor lophatsz.Vagy igen?
Kezd beérni a Jobbik.
Talán még nem késő.
" Nem vagyok elnéző, de nem megoldás a bebörtönzés sem a pénzbírság tehát a hozzáállást kellene gyökeresen megváltoztatni, vagyis elsősorban a közoktatást. Mert a jelenlegi körülmények közt meg lehet érteni ha valaki nem az iskolát választja."
És ha akkor sem akarnak tanulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!