Mi a véleményed arról, hogy a Fidesz ennyire gyenge teljesítménye és mutyizgatása után is úgy gondolja az ország (közvélemény kutatások alapján) Hogy a Fidesznek kéne továbbra is kormányozni?
Azt, hogy ha lenne értelmes alternatíva akkor egyből leváltanák őket, de ez nem az összef.sás, vannak dolgok amelyekben egyetértek a jobbikkal, de perpillanat még azért a kormányzást nem merném rájuk bízni.
Amúgy én is leváltanám a jelenlegit, mert nekünk is vettek ki pénzt a zsebünkből, meg a mutyik sem tetszenek, de a gyurcsók és társai nekem nem kellenek mégegyszer!
Kérdésben a válasz..mert nincs jobb.
Elég szomorú de ez van.
Szerintem többféle választó indok van: talán a legtöbben azok lehetnek, akiknek az összes politikussal tele van a bukszájuk, de nem látnak alternatívát, aztán ismerek olyanokat, akik annyira „kommunistaellenesek”, hogy szemellenzőt vesznek fel, és nem érdekli őket más, csak hogy ne nyerhessen újra az mszp . Vannak olyanok, akik azt mondják, nekik a gyerekek után járó kedvezmények miatt annyival jobb most, hogy ezért tesznek rá, mit garázdálkodnak egyébként. Aztán van egy nagy csapat ember, aki a hírekből tájékozódik, és elhiszi, hogy minden jobb lett (na, én ezektől tartok legjobban, igazi trollok)…
Sajnos belelátok az államigazgatás egy-két bugyrába, és azt kell mondjam, rémisztő a helyzet mindenhol. Biztosan minden kormány igyekszik a saját kis csinovnyikjait benyomni sok helyre, azonban most az történik, hogy mindenhonnan eltávolították a hozzáértőket (akik esetleg az elmúlt 20 évben végig ott voltak, mert értettek hozzá, és ennek eddig minden kormány örült, vagy legalábbis elviselte – még az előző regnálásánál a fidesz is), és jobb esetben félinformált embereket tettek a helyükre, akik iszonyú károkat okoznak a hozzá nem értésükkel. A legijesztőbb, hogy meg sem kérdezik a hozzáértőket a dolgokról, úgy viselkednek, mintha minden párthű vezető polihisztor lenne.
Szerintem a csendes többség nem így gondolja. A fidesz mondhat akármit, az emberek azt hiszik el, amit a bőrükön éreznek.
Rengetegen éheznek, nyomorognak stb. ebben az országban.
Az mszp legalább nem lopott annyit és nem ilyen pofátlanul mint ez a maffiakormány. A diktátornak készülő felcsúti focistát le kell váltani!
"Nem tragédia hogy sajna nincs jobb?"
de van jobbik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!