Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Emberek, hogy fajulhatott...

Emberek, hogy fajulhatott eddig ez az ország, hogy a közvélemény kutatások szerint a jobbik 16 százalékon áll?

Figyelt kérdés
2014. márc. 25. 19:34
 71/94 anonim ***** válasza:
62%
Izrael folyamatosan háborúzik, így ennek az országnak a kettős állampolgárai reális veszélyt jelentenek a nemzetbiztonságra.
2014. márc. 26. 09:56
 72/94 anonim ***** válasza:
2014. márc. 26. 11:10
 73/94 A kérdező kommentje:
Ez itt a hozzáállás? Aki nem ért egyet az hülye? A homoszexuálisok kérdése pedig a jobbik részéről elfogadhatatlan és sértő. Oké az egy vélemény, hogy ez rossz vagy betegség. De ha autista vagy attól még nem büntethetnének meg, tehát ha ez az ő felfogásuk szerint betegség akkor ne büntessenek már meg. Ez a politika kihatása a magánéletre. Míg nem sértek másokat a szabadságukban addig ne büntessenek meg. Ilyet egy demokratikus párt nem tehet meg, és Magyarország demokratikus, és annak is kell maradnia. "A demokrácia nem tökéletes, de eddig nem találtak még ki jobbat." (a jobbik sem) Azt hiszitek, hogyha egy határozott, durva, erőszakos emberre bízzátok az országot akkor majd "rendet tesz"? Ha megválasztanák őket 2 év múlva már abban reménykednél, hogy lesz 2 év múlva választás, és nem törlik el. Hülye vagyok tehát mert mást gondolok mint te? Egy kicsit emberek emelkedjünk felül a saját helyzetünkön, és lássuk tiszta szemmel, hogy minden ember ugyanannyit ér ezen a földön. Akár tanulatlan, akár zsidó, akár cigány, akár jobbikos, akár tolvaj, akár kettős állampolgár, akár meleg és akár Gyurcsány Ferenc. Nem szeretem őt de tulzás az, hogy az kampány szöveg, hogy legyen Gyurcsány fegyenc. Ha olyanra szavazol aki ölni szeretne, akkor te is ölsz. És ember ne rendelkezzen ember élet fölött szabadon. Én nem ítéllek el titeket mert a jobbik népbutító cuki kampányának bedőltök, de a gondolkodás kerekedjen felül az élethelyzeteteken, mert a végén teljesen megakadunk "a békéhez vezető út mentén".
2014. márc. 26. 16:30
 74/94 A kérdező kommentje:
És amúgy gratulálok az írásaim elemzéséhez, ha ennyi időt fordítanátok az általatok Istenített párt mondanivalójának értelmezésére, akkor mindjárt nem lenne az a 16 százalék.
2014. márc. 26. 16:40
 75/94 anonim ***** válasza:
100%

Továbbra is csak közhelyeket írogatsz, illetve olyan állításokat, Jobbiknak vélt terveket, amiket ők maguk sose mondtak, illetve sokszor teljesen az ellenkezőjét mondták.

Ilyen pl. az hogy "erőszakosak". Ezt mégis honnan szeded? Mikor mondott bárki is közülük erőszak pártolására vonatkozó kijelentést?

Illetve továbbra is mantrázod ezt, hogy büntetné a homoszexualitást? És ezt mégis ki mondta? A hvg-s cikknek csak a fejlécét olvasod el? Akkor gratulálok a tájékozottságodhoz, most tapasztalhattad meg, hogy a hvg milyen könnyen manipulál. Azért néhány sor után kénytelenek idézni is, ahol kiderül, hogy arról van szó, hogy a nyilvános homoszexuális fajtalankodást, szexuális botránykeltést büntetnék. Perpillanat azt heteroszexuálisoknál is büntethetik. Szóval a cím iszonyatosan manipulatív.

Ennyi erővel én is állíthatom, egy újságcikkben nagy hangon főcímben, hogy te egy gyilkos vagy. És valójában leírom a cikk vége felé, hogy egyszer egy szúnyogot lecsaptál.

2014. márc. 26. 16:41
 76/94 A kérdező kommentje:

Elolvastam a cikket. Azért ha kézen fogva sétálnak, vagy csókolóznak az utcán, azért x összeget kellene fizetniük.

Szerinted mond bármelyik párt olyat, hogy szavazzatok ránk, mert erőszakosak vagyunk? gondolkozz ember! A kijelentéseik mind erőszakra utalnak. De nem sikerül elgondolkodni azon amit írok, hanem eleve úgy olvasod, hogy mibe köss bele. És ha esetleg nem találnál akkor a személyemet szidod, úgy, hogy nem is ismersz. Lehet velem nem egyetérteni, de gondold át, hogy mivan ha tévedek? Mivan ha ennek az egésznek semmi értelme?

2014. márc. 26. 17:07
 77/94 anonim ***** válasza:
100%

És észrevetted, hogy a csókolózós résznél már nincs idézőjel? Tudod mit jelent ez? A hvgs cikkiró irta oda. Az idézőjeles rész amit a Mirkózcki Ádám mondott szó szerint. Abból lehet következtetéseket levonni. Illetve a többiből pedig csak azt lehet tényszerűen kikövetkeztetni, hogy a hvg kőkeményen manipulálni akar. Én pedig szeretem ha saját véleményt alkothatok a dolgokról, nem szeretem ha mások akarnak marionettbábúként táncoltatni.

"A kijelentéseik mind erőszakra utalnak." Mondj egy darab ilyen kijelentést (idézve, forrással), és igazat adok neked rögtön.

Nem hinném, hogy bármiben is a személyedben támadtalak. A metódust, ahogy a következtetéseket levonod és tájékozódsz, azt modhatni támadom, mert szerintem helytelen. És természetesen folyamatosan gondolok arra is, hogy helytelen következtetéseket vonok le, egyetlen fegyverem ez ellen a logika és a következetesség.

És az a véleményem hogy két és fél eset lehetséges esetedben:

1. Amiket írsz és probálsz szuggesztálni te magad se gondolod komolyan, hanem érdeked fűződik ehhez, a Jobbik ellen akarsz kampányolni.

2. Jószándékú vagy és komolyan hiszel az általános emberi értékekben, humanista beállítódású vagy, de még éretlen és gyerekes ahhoz, hogy észrevedd amikor teljesen megtévesztenek.

1.2 A kettes és az egyes keveréke, amikor eredetileg hittél az emberi értékekben de idővel ez kiüresedett, és maradt egyfajta ragaszkodás valami párthoz, szervezethez, közösséghez, és ezért a közösségért bármit megtennél, bárkinek nekimész, akár feladva az eredeti célokat is.

2014. márc. 26. 17:23
 78/94 A kérdező kommentje:
Ez a vita nem dől el ha a jobbik nem kerül kormányra. És imádkozok, hogy ez így legyen, értetek, értünk.
2014. márc. 26. 18:24
 79/94 anonim ***** válasza:
100%

Már nem 16 százalékon:

[link]

2014. márc. 26. 18:41
 80/94 A kérdező kommentje:
Hát majd nemsokára (11 nap múlva) eldől. Bízom a magyarokban, hogy megvédik önmagukat önmaguktól.
2014. márc. 26. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!