Emberek, hogy fajulhatott eddig ez az ország, hogy a közvélemény kutatások szerint a jobbik 16 százalékon áll?
Kérdező, ne feledd, hogy Orbánt azért szavazták meg annyian, hogy legyen vége végre a szoci vircsaftnak. Hogy aztán mekkora fideszes vircsaft jött, hát azon sokan ledöbbentek. A Fidesz önmagában semmit sem tudott felmutatni (pontosan nullát) csak a szocikhoz hasonlították.
Hogy a Jobbik eddig mit tett? Inkább mit nem tett: nem vett részt az elmúlt 24 év pusztításában, amivel elérték az egymást követő kormányok, hogy az EU pöcegödre lettünk. Érzésre és számszakilag is. Ha csak feleannyi kárt okozna a jobbikos vezetés, mint az eddigiek, már azon is fellégezne az ország :)
Kicsit elmegy a téma, de nem baj :)
Kettős állampolgárságról volt szó:
Hogy éppen ez helyzet a parlamentben nem tipikusan az eszkimó állampolgársággal is rendelkezőket illeti, hát ezért nem más a hunyó :)
"mert nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek"
Talán mert így is van. Le kell tenni a garast valamelyik ország mellett és azért (kellene) dolgozni.
De akkor ők mekkora náci-rasszista-fasiszták :))
Ja, kis apróság.
"Molnár Zsolt személyes meggyőződése, hogy minden országgyűlési képviselőnek nyilvánossá kellene tennie: rendelkezik-e a magyaron kívül más állampolgársággal."
De hát őt biztos csak az igazság keresése fűtheti :)
Az a probléma kérdező, hogy neked fogalmad nincs arról, hogy milyen is cigányok között élni, velük egy osztályba járni, így aztán az általad javasolt megoldások naivak és a gyakorlatban kivitelezhetetlenek.
A kettős állampolgároknak pedig szerintem sincs helye a parlamentben függetlenül attól, hogy milyen állampolgársága van a magyaron kívül.
Tudnék vele vitatkozni, de mondok mást: [link]
Na ez azért tényleg több a soknál!
16 kevés, többnek kéne lennie.
Én nem vagyok rasszista, de a cigányokat utálom, mert TETTEK ÉRTE ELEGET! Velük jártam suliba, elég tapasztalatot szereztem sajnos... DE tisztelet a kivételnek, vannak rendes, tisztességes cigányok is, velük semmi baj nincs, nekem is vannak ilyen ismerőseim és szeretem őket, pedig elvileg csőlátású, rasszista náci jobbikos vagyok... De egyébként azt mondja a jobbik is, a törvénytisztelő, dolgozó (ill. dolgozni akaró) cigányokkal semmi probléma!
#38.: "a hozzáállást kellene gyökeresen megváltoztatni, vagyis elsősorban a közoktatást. Mert a jelenlegi körülmények közt meg lehet érteni ha valaki nem az iskolát választja."
Mi a véleményed Böjte Csaba tevékenységéről?
Mi a véleményed arról, hogy a tehetséges és tanulni akaró cigánygyermekek részére ha nem is mindenütt és kötelezően bentlakásos, de napközis iskolákat, oktatást kéne szervezni, ahogy a Jobbik is akarja? Hogy egyáltalán legyen valahol egy nyugodt, tiszta, csöndes helye tanulni, ha odahaza a putri, a züllés, a mocsok, és nem utolsósorban a többiek cikizése várja, amiért ki akar kerülni ebből a fertőből?
#62.: "Nektek, hogy nem ijesztő az, hogy Magyarországon képesek az emberek egy olyan pártra szavazni, akiből egy párttag azt mondta, hogy listázni kéne az OGY-ben a zsidóket, mert nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek?"
Az izraeliek meg fel akarják vásárolni hazánkat, ahogy Simon Peresz kijelentette pár éve. Ha ez csak valami rossz vicc részéről, akkor a listázást is tudd be annak.
Ez van eddig a mérleg egyik serpenyőjében. Mit tehetsz még oda? És a másik serpenyőbe, ahol az van, hogy a Jobbik egy minél erősebb, nagyobb, büszkébb, önállóbb Magyarországot akar, értelmes nemzetstratégiát és célokat kitűzve a magyarság elé?
#65.: " mondok mást: [link]
Na ez azért tényleg több a soknál!"
Nagyon helyes a Jobbik magatartása etéren is, mi ezzel a baj? Ennek a népnek egészséges, családközpontú emberekre van szüksége és arra, hogy gyarapodjunk számbenileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!