Jobbikosok! Melyik videót mutassam meg a média által elbutított anyukámnak?
Figyelt kérdés
Ma kérdeztem, hogy megy-e szavazni.. mondta, hogy még nem tudja, de hozzátette, hogy biztos nem a jobbikra(tudja hogy én velük szimpatizálok) kérdeztem, hogy miért.. erre mondta, hogy mert ők rasszisták, utálják a cigányokat és a zsidókat.. nyilván aki ismeri a pártot az tudja, hogy ez nem igaz.. kellene egy rövid, de velős, lényegre törő videó amit ha megnéz talán kicsit megváltozna a véleménye..2014. márc. 19. 16:44
21/32 anonim válasza:
22/32 anonim válasza:
23/32 anonim válasza:
24/32 anonim válasza:
Azt, amelyiken Vona hőbörgő hadonászás közepette ecseteli, hogy kiktől kéne megszabadulni.Még ha jól rémlik, valami piros szalag is volt a karján.Próbáltam újra megkeresni, de nem találom azt a videót.Nem emlékszem, mi volt a címe.Azt mindenkinek érdemes lenne megnézni.Most persze finomabban adják elő a dolgokat, mert észrevették, hogy sokakat elriaszt a szélsőség és a szavazók kellenek.De senki ne dőljön be a látszatnak.Anyukádnak pedig igaza van!Van még párt, amelyiknek jó ötletei vannak, de nem szélsőséges, nem csak a jobbik létezik.Ez az összes közül a legrosszabbik.
25/32 anonim válasza:
26/32 anonim válasza:
a lakossági fórumokat elsősorban, a facebookos programpostokat és magát a Jobbik weboldalát.
27/32 anonim válasza:
perrsze persze hőbörgő videós, próbáltad megkeresni de valahogy nem sikerült.. mert nem létezik? Lehet próbálkozni hasonló trükkökkel, az agymosának vége, nem a Jobbiktól kell félni hanem akik edig voltak és kiárulták alólunk a földet, az iparunkat, eladtak mindet ami mozdítható. Szánalmas volt a postod.
Hajrá Jobbik!
28/32 anonim válasza:
Ő se akarja megváltoztatni a véleményed. Te se tedd. Arra a pártra szavaz akire akar, ahogy te is.
29/32 anonim válasza:
Mutasd meg neki a programját, olvasd fel neki azt, ami a legjobban érdekelheti. Fent van a jobbik honlapján. Ha vki elkezdi rasszistázni, én mindig elmondom, pl. a cigányságról szóló programrészt. Ezzel kéne kezdeni. Kiütni a legnagyobb "aduászát". Nem egyszer bejött már.
utána, ha van a környéketeken lakossági fórum, vidd el oda is. Nézze meg, hallgassa meg, milyen "raszsista".
30/32 anonim válasza:
Szerintem válassz ki találomra 10-15-20 pontot a jobbik programjából, (mert ugye másnak nincs...) és több lapon add oda, és kérdezd meg, hogy szerinte melyik a Jobbiké, Fideszé, MSZP-é, stb. A végén pedig mondd el, hogy mind a Jobbiké. (esetleg ha valamelyikre fújolt, akkor mondd azt, hogy azt te találtad ki, stb) és így talán. De csak mutass neki 3 Vona videót, hogy lassan LMP szinten vannak, nem NSDP szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!