Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok! Melyik videót...

Jobbikosok! Melyik videót mutassam meg a média által elbutított anyukámnak?

Figyelt kérdés
Ma kérdeztem, hogy megy-e szavazni.. mondta, hogy még nem tudja, de hozzátette, hogy biztos nem a jobbikra(tudja hogy én velük szimpatizálok) kérdeztem, hogy miért.. erre mondta, hogy mert ők rasszisták, utálják a cigányokat és a zsidókat.. nyilván aki ismeri a pártot az tudja, hogy ez nem igaz.. kellene egy rövid, de velős, lényegre törő videó amit ha megnéz talán kicsit megváltozna a véleménye..
2014. márc. 19. 16:44
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Ezeket tudtam össze szedni,amit megígértem,van még egy amire emlékszem,s ami leginkább szíven ütött mikor végig néztem,azt most sajnos nem találtam.Ja és bocs hogy anyud le zombiztam csak egy kicsit elragadott az ihlet.
2014. márc. 19. 19:34
 12/32 anonim ***** válasza:
Tolvajkergetok.hu
2014. márc. 19. 19:56
 13/32 anonim ***** válasza:
2014. márc. 19. 20:17
 14/32 anonim ***** válasza:

A Szavazz a Jobbik ellent ez a csoport alkotja:

[link]

2014. márc. 19. 20:36
 15/32 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem utcai rongálásokat vagy kocsmaverekedéseket. És mondhatod, hogy íme a jobbikosok:-)
2014. márc. 19. 21:39
 16/32 anonim ***** válasza:
Kérdező, ajánlom figyelmedbe a 19:23-as válaszoló által linkelt videót:)
2014. márc. 19. 21:46
 17/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a videókat, de nem a cigányokat akarom vele megutáltatni, hanem azt akarom megmutatni, hogy a Jobbik valójában milyen, amit a tv-ben nem láthat soha..

#7-es válasz: köszi, de ez túl hosszú, ezt nem fogja megnézni..

2014. márc. 21. 16:03
 18/32 anonim ***** válasza:
43%

Vona Gábor kuruc.inforól linkeli a saját fellépéseit a facebook-jára (ott a logo a sarokban), a kuruc.info tele van fizetett jobbikos reklámokkal.

Most nézd meg a kuruc.info-t. Nem látni semmit arról, hogy milyen népi rendezvények voltak, a fölszállott a páváról, vagy bármiről, ami magyar.

Látni viszont uszító, rasszista, antiszemita, gyűlöletkeltő cikkeket.

Ezt mutasd meg anyukádnak.

2014. márc. 21. 18:47
 19/32 anonim ***** válasza:
2014. márc. 21. 21:41
 20/32 anonim ***** válasza:
2014. márc. 21. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!