Ki az akinek nem a szíve csücske a Jobbik?
Figyelt kérdés
Mert h aki ide mszp-s fideszes, dk-s... kérdést ír az le van pontozva.
Érdekelne a másik oldal.
És kösz, de nem kérek abból h a jobbik az egyetlen magyar párt, mert ez nem igaz.
2014. márc. 17. 14:09
1/16 anonim válasza:
Nekem nem szívem csücske. Vagyunk mi is néhányan, csak mi nem a GYK-n való kommenteléssel vagyunk elfoglalva napközben...
2/16 anonim válasza:
Ha egyszer tényleg a Jobbik az egyetlen magyar párt ami a magyarok érdekeit próbálja érvényesíteni. Nem vagyok magam ellensége, tehát akkor kire szavazzak ha nem rájuk?
3/16 A kérdező kommentje:
Őszintén bárkire csak ne rájuk.
2014. márc. 17. 14:40
4/16 anonim válasza:
Nekem is herótom van a jobbiktól.
Meg köszvényem, és jobberundorom.
7/16 anonim válasza:
A magyarokat minden párt eddig csak kihasználta és becsapta. A Jobbik maradt az utolsó reményünk. Ne azt mond, hogy kire ne, hanem, hogy akkor kire?
8/16 anonim válasza:
Azt mondjak a valtozatossag gyonyorkotet...tehat miutan tobbszor megrágtuk/lenyeltuk/kihanytuk egyes partokat,feludules lesz uj huson rágodni! JOBBIK!
9/16 anonim válasza:
Az elmebeteg hatalommániás Orbánnak Gyurcsánynak meg a híveiknek nem érdeke a változás.
10/16 anonim válasza:
"Mert h aki ide mszp-s fideszes, dk-s... kérdést ír az le van pontozva. "
A kérdezőt kommentjeit nem lehet pontozni. FAIL. :)
Nem csak a Jobbik az egyetlen magyar párt, arra szavazol aki neked tetszik. Vagy indulnak most már külföldi pártok is? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!