Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik rasszista e, utálja...

A Jobbik rasszista e, utálja e a zsidókat vagy sem? Pörzse Sándor elismerte, hogy nem szereti őket, Vona Gábor meg közölte, hogy nem antiszemita, akkor most?

Figyelt kérdés

[link]

Ebben a videóban Vona Gábor elmondja, hogy nem antiszemita, és hogy nem kirekesztő lényegében, ez egy korrekt tisztességes vélemény, itt meg is lehet nyugodni!

Ugyanakkor Pörzse Sándor, ugyanebben a videóban elmondja, hogy:

"ők nem szeretnek minket, mi nem szeretjük őket" És még azzal is viccelődik, hogy nagyapáik korábban nem volt ekkora szájuk a zsidóknak, na meg hozzáteszi, hogy egyszer már rendőrök nélkül le kéne játszani!

Vona Gábor elmondja, hogy nincs baja a zsidókkal, Pörzse kimondja, hogy utálja őket, akkor MI AZ IGAZSÁG?

(Mert ezek után amit mondott Pörzse, nem fogok a Jobbikra szavazni, ezt legalábbis nekem jól el baltázta, mert kedveltem a Jobbikot, és még én magyaráztam az ismerőseimnek, hogy bár nem rájuk fogok szavazni egyenlőre úgy fest, mert pontosan ezek miatt vagyok bizonytalan, de a Jobbik nem antiszemita, és nem utálja a zsidókat, na ennyit erről, nagy kár..)

Vélemény?

2014. márc. 8. 12:58
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Ezzel nem cáfoltad Pörzse mondatát, pedig már azt hittem, hogy adsz valami lényegi magyarázatot, hogy ő nem úgy gondolta. Ezek szerint bármit lehet mondani a Jobbikon belül, nincs következménye. Én nem vagyok baloldali, mert jobboldali vagyok, nem festem az ördögöt a falra, de ez egy rasszista mondat volt, rasszistáknak meg nincs helye, egy normális pártban! Molnár Oszkárt ennél kevesebbért kitették a Fideszből!

2014. máj. 6. 11:35
 42/48 anonim válasza:

Kedves kérdező

A jobbik igenis Anti semita part!

Vona csak azért ment zsinagógában hogy utánna azt mondhatja "nem vagyok Anti szemita, voltam zsinagógában"

Azt hogy zsidókat, nem izraelieket hanem MAGYAR ZSIDÓKAT akartak listázni azt is szeretetből csinálta'k?

Az hogy 90%, 95% a jobbik szavazói antiszemita az mit mond róluk?

Az hogy Vona azt mondta egy tüntetésen hogy izraeli emberek próbáljak megvenni Magyarországot ( ami 100% nem igaz es ő is tudja) azt is kedvességbol mondta? Az hogy Szegedi Csanadot kirúgtak a partibol amikor kitaláltak hogy zsido azt is azért csinálta mert nagyon kedveli a zsidókat?

Nem értem miért mondja azt hogy nem antiszemita miért nem mondja ki hangosan hogy utalja a zsidókat es cigányokat, csak kevés szavazót vesztett volna es Magyarországon teljesen normális a zsidózás, cigányozás, sőt sokan tisztelik a utalokat.

[link]

Ez a én véleményem jobbikrol

Kérem megmondod mi a véleményed a "go up vona" enekrol.

Béke veled es isten aldjon minden jóval

2014. máj. 10. 23:50
 43/48 anonim ***** válasza:

Attül, hogy valaki nem szereti a zsidókat, lehet személyes oka van rá. Nem muszáj, hogy az valami eszme kiváltóoka legyen.

A Jobbik maga nem rasszista, és a politikusaik sem azok.

A szimpatizánsok egy része, az meg más. De arról a Jobbik nem teheet. Ő folytatja az ő utát, nem mondhatja meg, ki értsen vele egyet s ki nem. Ha azok a hüle mocsadék ,,nácik" egyetértenek vele, akkor sem tud semmi sem tenni...sajnos. És ezért megbélyegzik a Jobbikot az olyan balfa*zok miatt.

2014. máj. 17. 12:31
 44/48 anonim ***** válasza:
A Jobbik a Putyinék pitiző kiskutyája, a nyilatkozataik alapján. Nesze neked, itt a dús lakoma (PÉNZ), legyél cserébe kommunista. Kovács Béla hazudik, Putyinék beépített embere a Jobbikban és az EU-ban, a nyilatkozataikból ez nyilvánvaló. Méghogy szélsőjobb! EZEK?!
2014. máj. 17. 12:50
 45/48 anonim ***** válasza:

A jobbik nem rasszista. Mert a zsidók hozták létre :D

De ezt a jegyzőkönyvek is leírják.

"Mi leszünk a saját ellenzékünk, mindegy melyiket választod, azok is mi leszünk"

Tehát bábszínház az összes párt, egy helyről pénzelik őket. Plusz a háttérben nyálat cserélnek, a jobbikot lehet a zsidók hívták életre, de a keleti betörés miatta több mint valószínű hogy a KGB átvette őket, titkosszolgálati szinten mennek itt a dolgok.

2014. máj. 17. 14:39
 46/48 anonim ***** válasza:

Orbán ma kimondta, mi Vonáékról a véleménye. Nincs mit hozzátenni. Ha kimondta, akkor tudja is, mit követtek el.

[link]

2014. máj. 17. 22:30
 47/48 anonim ***** válasza:
Honnan ne tudná? Mind benne van a buliban... vegyétek már észre. Nincs jobb meg bal, csak fönt és lent van.
2014. máj. 17. 22:36
 48/48 anonim ***** válasza:
Az egész bagázst össze kéne kötni és bevágni a Dunába.
2014. máj. 17. 22:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!