A Jobbik rasszista e, utálja e a zsidókat vagy sem? Pörzse Sándor elismerte, hogy nem szereti őket, Vona Gábor meg közölte, hogy nem antiszemita, akkor most?
Ebben a videóban Vona Gábor elmondja, hogy nem antiszemita, és hogy nem kirekesztő lényegében, ez egy korrekt tisztességes vélemény, itt meg is lehet nyugodni!
Ugyanakkor Pörzse Sándor, ugyanebben a videóban elmondja, hogy:
"ők nem szeretnek minket, mi nem szeretjük őket" És még azzal is viccelődik, hogy nagyapáik korábban nem volt ekkora szájuk a zsidóknak, na meg hozzáteszi, hogy egyszer már rendőrök nélkül le kéne játszani!
Vona Gábor elmondja, hogy nincs baja a zsidókkal, Pörzse kimondja, hogy utálja őket, akkor MI AZ IGAZSÁG?
(Mert ezek után amit mondott Pörzse, nem fogok a Jobbikra szavazni, ezt legalábbis nekem jól el baltázta, mert kedveltem a Jobbikot, és még én magyaráztam az ismerőseimnek, hogy bár nem rájuk fogok szavazni egyenlőre úgy fest, mert pontosan ezek miatt vagyok bizonytalan, de a Jobbik nem antiszemita, és nem utálja a zsidókat, na ennyit erről, nagy kár..)
Vélemény?
Mogyoródi gyerekkatonák a CNN-en
A CNN World hírportál fotós blogja nemrég közölte egy spanyol fotoriporter, Oriol Segon Torra anyagát, aki egy hetet töltött valódi katonai egyenruhában, valódi (persze vaktölténnyel töltött) fegyverekkel gyakorlatozó 10-14 éves fiatalokkal a mogyoródiMilitary Táborban. A fotóst elmondása szerint Fabrice Dimier Putyin gyermekkatonáicímű munkája inspirálta, hogy dokumentálja, milyen lelki átalakuláson mennek át ezek a kiskamaszok egy efféle tábor időtartama alatt.
A CNN blogbejegyzését egy rövid összefoglalóval itt találhatjuk, a fotós honlapján pedig egy bővebb képanyaghoz is hozzájuthatunk.
Nem akarom mosdatni Pörzse Sándort, de biztosan úgy kell értelmezni amit mondott, hogy azt a zsidókra érti? Én úgy tudom, hogy mikor ez a rendezvényük volt, akkor egy volt zsinagógában tartották meg és ez ellen volt ott egy tüntetés, amit antifasiszták szerveztek a Jobbik, mint párt ellen. Nyilván ott volt a rendőrség is, ami biztosította, hogy ne legyen erőszak.
Nekem apám régen mindig mondta, hogy az ő idejében ha vmi összetűzés volt férfiak között akkor gyakori volt, hogy lejátszották igazságosan egymás között, majd a vesztes elismerte a győztes igazát (vagy vmi hasonló, régen beszlgettünk erről)
Azt teljesen elképzelhetetlennek tartod kedves kérdező, hogy a Pörzse arra gondolt, hogy leléphetnének már innen a rendőrök és akkor rendezhetnénk itt egy jó kis tömegbunyót ezekkel az antifasisztákkal.
Nem mintha így sokkal jobb lenne az ami elhangzott, de szerintem nem feltétlenül arra gondolt, hogy itt el kellene kezdeni a népirtást. De ez persze csak az én véleményem, de nekem sok ideig le sem esett ez a párhuzam amire ti gondoltok.
Utolsó!
Én is azzal nyugtatgattam magam, hogy nem így értette, mert kedvelem Pörzsét, de sajnos szerintem így értette. 1: Zsinagóga. 2: Zsidók. 3: Nagyapáink idejében....!
Innen össze lehet rakni a képet. Bárcsak másképp értette volna, de boldog lennék, komolyan, mert kedvelem őt, de tényleg, de ha így gondolja, akkor én soha többé nem akarok tőle semmit sem hallani, mert nem leszek rá kíváncsi!
Ugye itt csak a zsidókra érthette, mert egy zsinagóga, ahol zsidók voltak, és nagyapáik idejében is irtották őket, de remélem én értettem félre...:)
Tehát aki nem szereti a zsidókat, az antiszemita?! Ez aztán a felfogás xD Én a németeket nem szeretem, mert nincs okom rá. Akkor én antigermán vagyok?
"ők nem szeretnek minket, mi nem szeretjük őket"
Miért, ők szeretnek minket? Miért szeretnének, olyan imádnivalóak vagyunk? Ők sem azok :D
Mondjuk lehet, hogy szeretnek minket, mert még mindig ők vannak a mi országunkban és nem mi az övékben :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!