A Jobbik rasszista e, utálja e a zsidókat vagy sem? Pörzse Sándor elismerte, hogy nem szereti őket, Vona Gábor meg közölte, hogy nem antiszemita, akkor most?
Ebben a videóban Vona Gábor elmondja, hogy nem antiszemita, és hogy nem kirekesztő lényegében, ez egy korrekt tisztességes vélemény, itt meg is lehet nyugodni!
Ugyanakkor Pörzse Sándor, ugyanebben a videóban elmondja, hogy:
"ők nem szeretnek minket, mi nem szeretjük őket" És még azzal is viccelődik, hogy nagyapáik korábban nem volt ekkora szájuk a zsidóknak, na meg hozzáteszi, hogy egyszer már rendőrök nélkül le kéne játszani!
Vona Gábor elmondja, hogy nincs baja a zsidókkal, Pörzse kimondja, hogy utálja őket, akkor MI AZ IGAZSÁG?
(Mert ezek után amit mondott Pörzse, nem fogok a Jobbikra szavazni, ezt legalábbis nekem jól el baltázta, mert kedveltem a Jobbikot, és még én magyaráztam az ismerőseimnek, hogy bár nem rájuk fogok szavazni egyenlőre úgy fest, mert pontosan ezek miatt vagyok bizonytalan, de a Jobbik nem antiszemita, és nem utálja a zsidókat, na ennyit erről, nagy kár..)
Vélemény?
Kedves Utolsó!
Azért ez nem ilyen egyszerű! Lehet, hogy valakinek szimpatikus, a gyűlöletkeltés, a rasszizmus, vagy éppen az, ha a zsidókat valaki kiirtaná (nem a Jobbikról beszélek, hanem vannak ilyen emberek!), de számomra, és szerintem a jóérzésű emberek számára ez NEM ELFOGATHATÓ, nehogy már valakit azért ítéljünk el, mert zsidónak, vagy cigánynak születik, mert Pörzse általánosított, nem azt mondta, hogy a zsidók 90%-val baja van, és rendőrök nélkül kéne megmérkőzni, ő kerek perec kijelentette, hogy nem szereti őket, és még röhögött is a zsidók bajain, mikor nagyapjaik részt mondta....Mit csináltak akkor? Megmondja? Zsidókat irtottak! Gondolom normális ember, nem akar senkit sem kiirtani!
De mondok jobbat: Sokkal tisztességesebb lenne, ha a Jobbik vállalná azt, hogy rasszista (nem az, tegyük fel), minthogy Pörzse elszólja magát a zsidókkal szemben, Vona meg ugyanezen az "rendezvényen" a totál ellenkezőjét állítja, hogy ők nem nácik, és rasszisták!
Na akkor ez mi?
nem érdekel annyira a rizsázásod, se a jobbik. vona csökkentené a cigányok szaporulatát. ez primitív gondolkodás.
nevezd aminek akarod, ha ez szimpatikus, szavazz rájuk, ha nem, akkor ne.
"em érdekel annyira a rizsázásod, se a jobbik. vona csökkentené a cigányok szaporulatát. ez primitív gondolkodás.
nevezd aminek akarod, ha ez szimpatikus, szavazz rájuk, ha nem, akkor ne."
He???????????
Biztos nem fogok rájuk szavazni!!!!!
HA nektek jó hogy magyarország háromnegyede 15éven belül bűnőző lesz akkor védjétek őket!
Azért fossák a gyerekeket hogy felvegyék rá a sok segélyt!
NYISSÁTOK MÁR KI A SZEMETEKET MAGYAROK! A TI ÉS GYEREKEITEK JÖVŐJÉT VÉDI!!!!RENDET MAGYARORSZÁGRA!
"HA nektek jó hogy magyarország háromnegyede 15éven belül bűnőző lesz akkor védjétek őket!
Azért fossák a gyerekeket hogy felvegyék rá a sok segélyt!
NYISSÁTOK MÁR KI A SZEMETEKET MAGYAROK! A TI ÉS GYEREKEITEK JÖVŐJÉT VÉDI!!!!RENDET MAGYARORSZÁGRA!"
Ne haragudj, de Te miről beszélsz? Gondolom Te a cigányokra gondoltál, de itt a zsidókról volt szó! :) :)
Továbbá, ha szerinted normális az, hogy valakit a bőr színe alapján ítéljünk meg, akkor Te tudod, de szerintem ez nem helyes, nem tudom mit szólnál, ha véletlen Te születtél volna cigánynak, és mindennap azt hallanád, hogy a cigányokat irtsuk ki, meg ilyenek, gondolom nem esne jól! Ettől függetlenül a nagy részükkel CSINÁLNI KELL VALAMIT, DE VALAMI BÉKÉSEBB DOLGOT, mert tűrhetetlen, amit művelnek, ez igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!