Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik miért lenne antiszemi...

A Jobbik miért lenne antiszemita, rasszista párt?

Figyelt kérdés

Szerintem semmi kivetnivaló nincs ebben a pártban.Jó , néha hangosak és nem "bürokrata" nyelven fejezik ki magukat , de semmi baj nincs velük.

A magyar gárda alapítója egy zsidó ember ,a Jobbik egyik alapszervezetének pedig cigány származású elnöke van.

Hogy lennének , rasszisták , antiszemiták ,hogyha megengedik az efféle dolgokat?

2013. ápr. 10. 21:22
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
20%
Engedd közel barátaid, de még közelebb az ellenségeid. - mondá a mondás
2013. ápr. 10. 21:26
 2/28 anonim ***** válasza:
54%
próbálják őket lejáratni, mert féltik a hatalmukat
2013. ápr. 10. 21:28
 3/28 anonim ***** válasza:
47%
NYiílan antiszemita szervezetekkel szimpatizálnak, pl az Iráni nemzeti gárda hogy klasszikust, vagy a 64 vármegye ijfusági mozgalom, hogy hazait említsek.
2013. ápr. 10. 21:31
 4/28 anonim ***** válasza:
44%
Biztos, hogy nem antiszemiták és nem cigánygyűlölők, csak tisztábban látják az országban folyó dolgokat, mint a fideszes, meg mszp-s politikusok a kis villácskájukból.
2013. ápr. 10. 21:31
 5/28 anonim ***** válasza:
59%
Nagyon felületesek az információid, Kérdező. Mint már párszor kifejtettem itt, a Jobbik egy demagógián alapuló csőcselékpárt. Tán normális dolgokat hangoztatnak nap mint nap? (Itt ajánlanám a komolyabb elmélyülést a közéletben. Tulajdonképp az egész eddigi működésük antiszemita, cigányellenes kijelentésektől hangos. Felsorolni igen hosszú lenne. Ezekre persze a kevésbé művelt réteg rá is kap...) Demokratikus, fejlett országokban elő nem fordulhat ilyesmi. Remélhetőleg a (normális rend szerint) a szélsőségek a válság apadtával lecsengenek.
2013. ápr. 10. 21:37
 6/28 anonim ***** válasza:
72%

"NYiílan antiszemita szervezetekkel szimpatizálnak, pl az Iráni nemzeti gárda hogy klasszikust, vagy a 64 vármegye ijfusági mozgalom, hogy hazait említsek."

Közben meg egy olyan ember volt az egyik vezérük, aki tudta magáról, hogy zsidó és amint nyilvánosságra került a származása, hirtelen hithű izraelita lett belőle, de azért nyomatta és nyomatja is tovább a Turul nemzeti márkaboltját és nem zavarja őt, hogy 3 nap alatt szupermagyarból szuperzsidó lett. El tudom képzelni, hogy a többi vezető milyen lehet, mondom egy katyvaszt az egész. Az is érdekel, hogy Vonának meg a többi főnöknek vajon milyen hátsó szándékaik vannak.

2013. ápr. 10. 21:37
 7/28 A kérdező kommentje:

Az összes európai radikálisnak vannak neonáci követői , szavazói.

Az osztrák FPÖ-nek is pedig ők liberálisabbak ,mint a Jobbik.Meg a vezérük ilyen kopasz fiatalokkal pózolt képeken.

Attól nem lesznek neonácik.

Az MSZP-nek meg kommunista követői vannak.Attól még nem lesznek bolsevik párt.

2013. ápr. 10. 21:39
 8/28 anonim ***** válasza:
37%
A "katyvasztot" katyvasznak írjuk. ;)
2013. ápr. 10. 21:39
 9/28 anonim ***** válasza:
40%
Na ja, azóta, amit Szegedivel leműveltek, én már nem tudom, hogy mit gondoljak róluk. Az az ember lényegében tényleg pár nap alatt lett a nagynemzeti ellenállás dicső zászlóhordozójából egy rendes zsidó. Épelméjű ember nem képes ilyen váltásra, a többiek meg ennek a bolondnak a haverjai voltak... vagy még mindig azok?
2013. ápr. 10. 21:41
 10/28 anonim ***** válasza:
50%

"A "katyvasztot" katyvasznak írjuk. ;)"

Elnézést kérek, én így szoktam meg. Igazából most néztem neten és mind a két formáját használják. Lehet, hogy a katyvasz értelmesebb. Köszi. :)

2013. ápr. 10. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!