A Jobbik miért lenne antiszemita, rasszista párt?
Szerintem semmi kivetnivaló nincs ebben a pártban.Jó , néha hangosak és nem "bürokrata" nyelven fejezik ki magukat , de semmi baj nincs velük.
A magyar gárda alapítója egy zsidó ember ,a Jobbik egyik alapszervezetének pedig cigány származású elnöke van.
Hogy lennének , rasszisták , antiszemiták ,hogyha megengedik az efféle dolgokat?
"NYiílan antiszemita szervezetekkel szimpatizálnak, pl az Iráni nemzeti gárda hogy klasszikust, vagy a 64 vármegye ijfusági mozgalom, hogy hazait említsek."
Közben meg egy olyan ember volt az egyik vezérük, aki tudta magáról, hogy zsidó és amint nyilvánosságra került a származása, hirtelen hithű izraelita lett belőle, de azért nyomatta és nyomatja is tovább a Turul nemzeti márkaboltját és nem zavarja őt, hogy 3 nap alatt szupermagyarból szuperzsidó lett. El tudom képzelni, hogy a többi vezető milyen lehet, mondom egy katyvaszt az egész. Az is érdekel, hogy Vonának meg a többi főnöknek vajon milyen hátsó szándékaik vannak.
Az összes európai radikálisnak vannak neonáci követői , szavazói.
Az osztrák FPÖ-nek is pedig ők liberálisabbak ,mint a Jobbik.Meg a vezérük ilyen kopasz fiatalokkal pózolt képeken.
Attól nem lesznek neonácik.
Az MSZP-nek meg kommunista követői vannak.Attól még nem lesznek bolsevik párt.
"A "katyvasztot" katyvasznak írjuk. ;)"
Elnézést kérek, én így szoktam meg. Igazából most néztem neten és mind a két formáját használják. Lehet, hogy a katyvasz értelmesebb. Köszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!