Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik miért lenne antiszemi...

A Jobbik miért lenne antiszemita, rasszista párt?

Figyelt kérdés

Szerintem semmi kivetnivaló nincs ebben a pártban.Jó , néha hangosak és nem "bürokrata" nyelven fejezik ki magukat , de semmi baj nincs velük.

A magyar gárda alapítója egy zsidó ember ,a Jobbik egyik alapszervezetének pedig cigány származású elnöke van.

Hogy lennének , rasszisták , antiszemiták ,hogyha megengedik az efféle dolgokat?

2013. ápr. 10. 21:22
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
42%
Én vagyok itt az egyetlen aki egyetért a kérdezővel?
2013. ápr. 10. 21:49
 12/28 anonim ***** válasza:
0%

"A magyar gárda alapítója egy zsidó ember "

Nem is egy Szegedi Cs, Zázrivec -vona stb..

2013. ápr. 10. 22:01
 13/28 anonim ***** válasza:
68%
A Jobbik NEM antiszemita, rasszista párt szeritem.
2013. ápr. 10. 22:34
 14/28 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 10. 22:36
 15/28 anonim ***** válasza:
ezt a Zázrivec vonalat hányszor hozzátok még fel? Világosan el lett mondva, hogy miért volt az a neve, és hogy ki volt az igazi apja. és akkor mikor már nincs több ellenérv (én elhiszem, hogy van, de akkor azokról szeretnék olvasni), akkor jön a zázrivecezés :D
2013. ápr. 10. 23:06
 16/28 anonim ***** válasza:
62%
Aki nemcsak a magyarellenes médiából tájékozódik, az tudja, h a Jobbik nem antiszemita és nem rasszista, csak félti az országot a zsidóktól és a cigányoktól, teljes joggal.
2013. ápr. 11. 08:13
 17/28 Joe Makepeace ***** válasza:
35%

Nem értem a JMM-et miért állítják be úgy, mintha ez a párt lenne a megváltó????

Mert k**va jót akar a Magyarságnak, és az igazi hazafias eszmék képviselője, és nekünk ne mondja meg a "romlott" nyugat hogy mit csináljunk, éhen tudunk halni magyarul nélkülük, különben is még a Jézus Krisztus is Magyar volt??????

Igen, a cigánykérdés, cigánybűnözés nem megoldható, a ma ismeretes szalonképes módszerekkel!

Ők sem tudnák megoldani és senki főleg nem tartósan!!

Ráadásul azon mindíg eltűnődök, hogy kikből állhat a szavazótáboruk?! Kire/kikre szavaztak ezek az emberek addig amíg nem volt Jobbik? Például 2002-ben, vagy mondjuk 1998-ban? Vagy akár 2006-ban? A FIDESZre gondolom, mert a többire nem az tuti! (Még esetleg 1998-ban az FKGP-re, akkor még nem volt tönkreb**va)

Az ilyen politikai képződményekből általában rohadt hamar kiábrándulnak az emberek (lásd annak idején a MIÉP, hova jutott a kis egy ciklusuk után?!)

Ezek azt a demagógiát tolják amit sok-sok ember hallani akar, és ugyanúgy mint ahogyan annak idején Viktor bácsi észrevette, hogy 1995-ben nem nagyon volt senki (a Torgyánékon kívül) a jobboldalon, ezért oda pozícionálták magukat a FIDESZesek! Ha meg a negyedét meg tudnák csinálni a baromságaiknak, akkor leshetnénk hogy mikor jönnek a románok a helikopterekkel, hogy ledobják a segélyeket a kajaosztásra!

A félelmetes, hogy TELJES JOGGAL ugyan, nagyon szídják a FIDESZt, a baj csak az hogy azok is ezt teszik, akik anno azt mondták, hogy k**va anyját az MSZP-nek, mocskos bolsevikok, meg satöbbi ökörnél ökrebb dumák, bezzeg a Viktor, hát az aztán szóval...

Most meg? K**va anyjukat, egy kutya mind (ezt a marhaságot) bezzeg a jobbik az még nem cseszte el, viszont a baloldal, meg a Viktor, meg a Viktor is elvtárs, meg mindenki elvtárs, kivéve a jobbik, mert az nem a balabbik, hát tudjátok...

Meg kell nézni a Viktor bátyánkat azzal a tenyérbe mászó, letörölhetetlen vigyorral az önelégült pofáján!

A Vona meg csak simán mint egy őrült, majd én ráuszítom az országra az iráni gárdát és társai!

Ezzel addig nincs baj ameddig nem tud megvezetni sok embert ilyen kaliberű szövegekkel, mert anno az MNSZ-t is csak kiröhögték ennél jóval lágyabb dumákért is, de amikor tapsikolnak ehhez, azért az már elgondolkoztató! Most a FIDESZ után ezeket akarják a békés MAGYARORSZÁGra szabadítani?

2013. ápr. 11. 11:27
 18/28 Joe Makepeace ***** válasza:

Apropó a legfontosabb kimaradt: a kérdésre a válasz!:

Én azon merengenék el sok jobbikos helyében hogy egyáltalán miért merülhet fel ez a kérdés?...

2013. ápr. 11. 11:44
 19/28 anonim ***** válasza:
37%
Nem, tényleg nincs kivetnivaló. Kivetnivaló abban van, hogy vannak emberek, akik ilyen nézeteket emberhez méltónak tartanak. És mivel ilyen emberek vannak, a természet törvénye szerint, amire van igény, az meg is teremtődik. Itt tehát nem arról van szó, hogy a Jobbik milyen párt, hanem arról, hogy sajnos ebben az országban ilyen gondolatok képesek megteremni, és kimutatható igényt eredményeznek.
2013. ápr. 11. 12:46
 20/28 anonim ***** válasza:
56%

És éppen ezért sajnálatos a Demagóg Koalíció és az LMP szerű bandák létrejötte is. Erre is van igény SAJNOS.

Pedig se ez, se az nem kellene.

2013. ápr. 11. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!