Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik miért lenne antiszemi...

A Jobbik miért lenne antiszemita, rasszista párt?

Figyelt kérdés

Szerintem semmi kivetnivaló nincs ebben a pártban.Jó , néha hangosak és nem "bürokrata" nyelven fejezik ki magukat , de semmi baj nincs velük.

A magyar gárda alapítója egy zsidó ember ,a Jobbik egyik alapszervezetének pedig cigány származású elnöke van.

Hogy lennének , rasszisták , antiszemiták ,hogyha megengedik az efféle dolgokat?

2013. ápr. 10. 21:22
1 2 3
 21/28 50felett ***** válasza:
64%

"Nagyon felületesek az információid, Kérdező. Mint már párszor kifejtettem itt, a Jobbik egy demagógián alapuló csőcselékpárt. Tán normális dolgokat hangoztatnak nap mint nap? (Itt ajánlanám a komolyabb elmélyülést a közéletben. Tulajdonképp az egész eddigi működésük antiszemita, cigányellenes kijelentésektől hangos. Felsorolni igen hosszú lenne. Ezekre persze a kevésbé művelt réteg rá is kap...) Demokratikus, fejlett országokban elő nem fordulhat ilyesmi. Remélhetőleg a (normális rend szerint) a szélsőségek a válság apadtával lecsengenek.

A válasz 41%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 75%-ban hasznos válaszokat ad"

Láttam egy dokumentumfilmet,egy Amerikai Náci felvonulásról,ahol rendőrök biztositották végig az útvonalukat, és csodák csodája, a rendőr kordon tele volt,

Néger rendőrrel!Érdekes módon egyik félnek sem jutott eszébe bántalmazni a másikat.

a kérdésre a válasz, hogy a Jobbik nem rasszista,antiszemita,sem náci, csak akik félnek tőlük rá sütötték a bélyeget.

2013. ápr. 11. 17:15
 22/28 anonim ***** válasza:
35%

"Most a FIDESZ után ezeket akarják a békés MAGYARORSZÁGra szabadítani?"

És ti mennyivel vagytok különbek, hogy a levitézlett ex-minisztereket akarjátok visszaültetni? Pl. a degenerált koalicítót? Ha jól tudom te vagy az egyik aki nagyon isteníti a táblást!

2013. ápr. 11. 23:33
 23/28 MolotovPunk ***** válasza:
68%

Nos van pár dolog amiben részben igazuk van,de szavazó tábora nagy része pl ateista és ez már nem passzol össze a párt gondolkodás módjával.

Mármint elhiszem,hogy az keresztényi eszme ott meg van felül,de szavazói nagy részében ez nincs szerintem meg.

Másik dolog:Nagy ott a gond, hogy veszik a bátorságot a szavazói és eldöntik ki a magyar és ki nem. Nekik és a gittegyletnek, ami naponta mételyezi az elméjüket ehhez semmi joga. Elhiszem, hogy úgy hiszik, hogy joguk van erre,de attól még a valóság az, hogy több magyar van, mint amennyit elismertek annak.

2013. ápr. 16. 23:44
 24/28 anonim válasza:
Nem udom, hogy hívják, de volt egy ember a jobbikba és vállalta nyíltan, hogy utálja a zsidókat. Nem ismerte el a holokausztot meg minden és azt monta, hogy az a zsidók mítosza. Aztán kiderült, hogy a 94 éves nagyannyát vagy hány éves el vitték a nácik auschwitz-ba. Na ezt a pártba megtutták és ki kellet lépnie. Azóta megtért meg minden és zsidó vallású lett. Amúgy ő ilyen vezető féle volt
2013. dec. 8. 16:17
 25/28 anonim ***** válasza:

mint már leírták 5milliószor, nem azért tették ki

amúgy ezzel a történettel szerintem sokkal inkább a zsidókat járatja le mint a jobbikot. Tudja magáról hogy zsidó, de eljátssza a jobboldalit, mert ott lát pénzt, beépül, aztán mikor más is megtudja, hogy zsidó, akkor hirtelen nagyon fontos neki a származása, és akkor meg ott kezd el nyalizni, közben pereli az egykori párttársait (kevés sikerrel)

szerintem ezzel a zsidóságra vet rossz fényt (bár tudjuk, nem szabad általánosítani, nekem sem az volt a célom)

2013. dec. 8. 16:23
 26/28 anonim ***** válasza:
egyiksem az. félnek a többi pártok (fidesz,mszp) az elszámoltatástól. és megpróbálnak mindig valami rossz szavakat kitalálni rájuk, mivel volt szó a cigánybűnözésről ezért lett rasszista. ami valljuk be létezik! van cigánybűnözés sajnos Magyaroroszágon nem is kicsit. a Jobbikosok azok akik tényleg hazafiak- lásd Fidesz eladja a Magyar földet, kijelentette simon peresz hogy izrael megvásárolja Magyarországot. Fidesz persze ezzel egyetértett, meg lett a szövetség közöttük. ugyanígy megvan a mszp között is ez. 2018 Jobbik nyer!
2014. ápr. 30. 17:24
 27/28 anonim ***** válasza:

Hogy milyen mértékben talál teret magának a Jobbik, azt az itt olvasható válaszok jó része megmutatja. A vak ember sem veszi észre, hogy göröngyös az út. A kérdés, hogy tudja-e magáról, miszerint vak. Ha igen, elhiszi másnak. Ha nem, nagy garral hangoztatja, hogy milyen sima (elvégre út). Amíg hasra nem esik. Akkor persze már késő. Itt pontosan ez látszik.

Miképpen lehet elmagyarázni a sok (politikára) vak embernek, hogy ez nem a mennybe vezető út. Hanem a pokolba. Hiszen még a pokolról sincsen fogalma, hogy tarthatná azt rossznak. És akinek van egy csöpp esze (meg gyomra hozzá), ezt vidáman kihasználja. Igen jól meg lehet élni belőle. Na jó, nem annyira mint Felcsúton, de azért nem panaszkodnak.

2016. márc. 22. 09:02
 28/28 anonim ***** válasza:
A Jobbik egy nacionalista és anticionista radikális jobboldali párt.
2017. dec. 23. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!