A magyarok (jó része) miért becsüli le ennyire hazáját és népét?
#18: "tegyél valami hasznosat a szeretett hazádért."
Dehogy teszek, hiszen te írtad, hogy ha nem csinálunk semmit, úgy legalább van egy lassú, de biztos fejlődés.
Csak azt mondd meg, hogyan fejlődik valami úgy, hogy senki nem csinál vele semmit?
#22: persze, hogy nem tombolni meg óbégatni kell, de a másik véglet meg a hallgatás, a beletörődés, és önmagunk gondolkodás nélküli gépekké való lefokozása.
Az arany középutat kell megtalálni, és ebbe beletartozik az, ha elmondjuk véleményünket, elvárásainkat környezetünkkel és hazánkkal kapcsolatban.
Kérdem én: ki az, aki nem akar tenni: az aki pozitív változásokat akar, vagy aki akár szóban, akár tettekkel gáncsolja ezeket a törekvéseket?
megint a liberalizmus
komolyan 10es, te mentálissan sérült vagy
a nacionalizmusnak köszönhetően elvesztettük az ország jelentős részét
ezért legyünk nektek hálásak
több kárt okoztatok eddig az országnak mint bárki más
de persze a liberálisok a hibásak
csessz el valmat, és fogd a másikra, gratulálok
na erről beszéltem
tele van az ország ezekkel
#28: "a nacionalizmusnak köszönhetően elvesztettük az ország jelentős részét
ezért legyünk nektek hálásak
több kárt okoztatok eddig az országnak mint bárki más
de persze a liberálisok a hibásak"
És a liberálisok mit tesznek azért, hogy visszaszerezzük azt, amit elraboltak? Már úgy értem, azon kívül, hogy próbálják elhallgattatni azokat, akik ezért tennének.
És Károlyi nacionalista volt-e? Meg Kun Béla? Meg Rákosi? Meg Kádár? Csak mert ez a díszes társaság semmit nem tett a területek megvédése vagy visszaszerzése érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!