Külföldi magyarok, ti miért szavaztok?
"Akik nem itt éltek, miért szóltok bele az életünkbe?"
Ejnye, ez egyáltalán nem vall európai gondolkodásmódra. Ugyanis, ha az egyesülő Európában már egy közösség vagyunk, akkor a magyarság miért ne szavazhatna egységesen a választásokkor?
Ha annyit beszélnek a határok lebontásáról, akkor ez egy alkalom arra, hogy valami kézzelfoghatóval is bizonyítva legyen a határok lebontott mivolta, vagyis hogy magyar és magyar között NE legyen különbség.
Én Magyarországon élek jelen pill külföldi állampolgár
De eszem ágába sem jutna szülő országomba szavazni ugyan is annyi ídő eltelt hogy szinte magyarnak érzem magam de itt meg nem tudok furcsa mi ?!
Kellemes hétvégét
"akkor vagy cuccolnék, és mennék "vissza" az országomba, vagy megpróbálnék alkalmazkodni, és az új országomban élni"
Istenem, az összes jobboldali csak ezt szeretné !
Valaki Indiába, valaki Izraelbe és semmi probléma nem lenne ebben az országban.
progizo üdv :)
Le egyszerűsítenem a dolgot képzeld el hogy szomszédok vagyunk és a te feleséged megkérdi a családodat hogy mi legyen a vacsi ? halrudacskák vagy bundás kenyér ?
én meg át kiabálnák hogy halrudacskák pedig életembe nem ettem .
Hülye példa, de most őszintén mi bajod neked velük?
Ha izraeli kettős állampolgár lenne, az rendben lenne?
Nem provokálni akartam.
Aki válaszolt a kérdésre, annak köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!