Nem szavaztam 2010-ben sem és 2014-ben sem fogok. Ti miért szavaztok újra és újra?
Az ok egyszerű, már hosszú ideje egyetlen magyar politikai párt által nem érzem magam képviseltetve. Új pártok nem alapulnak, a fiatal politikusuk hamar elvesznek a sűrűben. A magyar demokrácia a talpnyaló szürke egereknek kedvez. Minden fontosabb állami intézmény kézivezérelt, nem független, hanem politikai nyomásra cselekednek (lásd ügyészség). Egyetlen olyan magyar politikust nem tudok megnevezni, aki többé-kevésbé őszinte, vagy hiteles lenne. Az összes magyar párt bolsevik minta szerint épül fel. Se a korrupció méretéről, se a háttérkapcsolatokról fogalmunk sincsen, maximum sejthetjük.
Kérdezem én, mi értelme így egyáltalán bárkire is szavazni? A választópolgárok tényleg elhiszik, hogy itt valaha egy jó rendszer lesz?
"Az ok egyszerű, már hosszú ideje egyetlen magyar politikai párt által nem érzem magam képviseltetve."
Na végre valaki aki végigolvasta és áttanulmányozta a közel 200 bejegyzett politikai párt listáját, és így meg tudja határozni, hogy egyik sem alkalmas. Ja várj, vagy mégsem?
"Ti miért szavaztok újra és újra?"
Mert ha nem szavazol az is szavazat, mégpedig akkor arra adod a voksod, hogy szerinted minden rendben van, a jelenlegi rendszer neked megfelel. Ha NEM a mostani bagázsra szavazol (legyen az jobb vagy baloldali) AKKOR szavazol a változásra, minden ellenkező szavazat a jelenlegi rendszer mellett szól.
Azért, mert a szavazás még akkor is véleménynyilvánítás, az "ügyért" tevés ha gyengék is választható opciók.
Maradj otthon a seggeden nyugodtan, de legalább büszke ne legyél rá, hogy a demokrácia ilyen alapvető részében se vagy hajlandó részt venni. Felesleges ezt kifesteni, te csak lusta vagy és nyavajogni akarsz.
Szerintem èn sem fogok menni szavazni.Akàrkire szavazol,mindnek az a lènyeg,hogy mèg több pènzük legyen!Ehhez probàljàk megnyerni a nèpet.
Hazugok,csalók mind!
"100" is van benne???
Idéztél Gyurcsánytól???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!