Miért szavaztok az összefogásra azon kívül hogy kormányváltás legyen?
"Tehát nem arra vagyok kíváncsi hogy Orbánváltást akartok."
Engem meg az hagy hidegen, hogy te mit akarsz, én kormányváltást, mert a kormányzás gyakorlatilag minden aspektusát lehetetlenség rosszabbul csinálni viktóriónál.
Én azt, hogy visszaállítsák (legalább megpróbálják) a régi választási rendszert, hogy végre szavazhassak valaki másra is ezeken a komcsi pártokon kívül.
A másik meg, hogy külföldi befektetők ne idiótaként nézzenek ránk, és itt fektessenek be.
Amúgy utálom az összefosást, de a diktatórikus viktátor elcseszte a választási rendszert, és csak az összefosás tud nyerni. A jobbik szerintem még 1 egyénit se fog tudni gyűjteni.
Amúgy aranyos a részedről, hogy a két kérdés kiírása közötti 30 perces rendszerlimiten túl vártál még 5 percet arra, hogy kiírd ezt az előző után.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__539..
Még mindig buta troll vagy, egyes.
- töröjék el,hogy dolgozni keljen a segéjért
- növeljék a gyerekek után járó segéjeket
- csökencsék az áfát
A balosok még nokiásdobozostul, libástól is "jobbak" voltak vittóriótól.
A trafikmutyi, földmutyi, nyugdíjak ellopása, TB megszüntetése, kaszinó-mutyi, iskolai támogatások megvonása és leszabályozása, a mérhetetlen központosítás (==>diktatúra), hogy belemásznak az ember életébe és "mindent csak a haveroknak adnak, a többiek meg dögöljenek meg" mond neked valamit???
Mert sokak szerint az elmúlt 20 évben kialakult egy mutyi rendszer és nehéz már váltani ...
Ezért fogott össze az elmúlt 20 év leggátlástalanabb politikai elitje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!