Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok! Szerintetek...

Jobbikosok! Szerintetek mennyi esély van, ha bejutunk a parlamentbe?

Figyelt kérdés
Én nem hiszek a közvélemény kutatókban, de én a Jobbikra szavazok. Szerintetek mennyi esély van ???

2014. febr. 13. 17:15
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:

""A rendszerváltás előtt egy 140 milliós felvevőpiacunk is volt, Oroszország (mint a Szovjetunió vezető tagja). Ez manapság már nincs."

Szerintem még mindig létezik Oroszország, de javíts ki, ha tévedek! "

Létezik, csak éppen semmi köze már hozzánk (tudniillik '89-hez képest szétesett), nem veszi át a sok fusi sz.art, amit Szovjetunióként muszáj volt neki. Ne értsd szándékosan félre amit írok, mert így nincs értelme beszélgetnünk.

"Pl. a multiknak az első 5 évben adókedvezmények járnak, aminek az lenne a célja, h idejö....."

Semmi olyat nem írtál ebben a bekezdésben, amit ne tehetne meg egy bármilyen vállalkozó is. Még a külföldi adózást is megteheti bárki, amennyiben ott van cégnyilvántartásba véve. Nekünk abból kéne boldogulnunk valahogy, amink van, nem zavarhatjuk el a multikat, szintúgy nem lehet megadóztatni kétszer (itthon, és külföldön) a bevételei után, értelemszerűen.

"A másik: gondolom, hallottál Horváth Andrásról, és akkor már ezt a részét nem is kell magyaráznom."

A NAV-botrány éppen olyan politikai eszköz az ellenzék kezében, mint amilyen politikai eszköz most a Simon-botrány a fidesz kezében. Tehát -pláne ilyen hatásvadász "nem is kell magyarázni" köntösben- nem igazán látom, hogyan függene ez össze az EU-n kívüli gazdasági boldogulásunkkal.

2014. febr. 15. 16:21
 52/56 anonim ***** válasza:
Én a magam részéről itt berekesztem, elég sok szót fostunk már magunkból mindannyian, április 6.-án úgyis eldől majd, merre tovább. A magam részéről őszintén remélem, hogy ezt a 4 évet megkapja még a Fidesz, és Orbán egy kicsit visszavesz a "beleszólok mindenbe, mert én értek hozzá, én vagyok a miniszterelnök" jellegű megnyilvánulásaiból, és egy kicsit demokratikusabb lesz az ország. Pláne 2/3-ad nélkül, mert azt nem hiszem, hogy elérik. Jobbik nagyon messze van még attól, hogy jobban kormányozzon, mint a két nagy párt, az MSZP-összefogás meg a mostani állapotában egy rémálom, és amúgy sem szívesen adnám vissza annak a pártnak a kezébe a hatalmat, ami 2002-től 2010-ig kormányzott, érthető okokból.
2014. febr. 15. 16:27
 53/56 anonim ***** válasza:
bejut, de megint csak 3. lesz... sztm gyengébb eredménnyel, mint 2010-ben.
2014. febr. 16. 19:04
 54/56 anonim ***** válasza:
28%
a börtönbe fognak bejutni
2014. febr. 16. 19:47
 55/56 anonim ***** válasza:
Uram Isten mennyi elb..szott életű agymosott idióta van itt !!! Hát nektek csak annyit mondok hogy ekkora pofával akkor is maradjatok ha már mi normális emberek eltűntünk ebből az országból !! Ti maradjatok szépen itt aztán éltessétek a féreg mocskokat nyugodtan aztán éljetek a cigányok között békességben !! Hihetetlen ostobaság uralkodik itt !!!
2014. febr. 26. 18:25
 56/56 anonim ***** válasza:
Szerintem simán nyerünk holnap. Hajrá Jobbik!
2014. ápr. 5. 20:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!