Jobbikosok! Szerintetek mennyi esély van, ha bejutunk a parlamentbe?
"Legalább tesznek valamit meg nem azt mondtam, hogy éhezzünk csak talpra kéne állni."
MIBŐL? HOGYAN? EU nélkül miből állsz talpra, honnan veszed a pénzt?
Komolyan, most már csak azért is, hogy egy húszkilométereset pofára essenek, oda kéne adni 4 évre a jobbiknak a kormányzás lehetőségét. Ha a tényekkel, a magyar gazdasági teljesítőképesség valóságával kerülne testközelbe Vona, akkor csak leesne neki, mekkora katedrás ökörségeket nyilatkoznak mindig a gazdasági kérdésekben.
Drága barátom. EU támogatás nélkül...EU nélkü...Ge*i EU mindig! Igen igazad van!! ;)
És mond meg nekem mégis ki jutatta az országot idáig?? KI?? HŐ?? mond már meg? Gyurcsány genyó meg a többi farok aki pózol a kamera előtt, és a vigyorgása alatt nekem olyan gondolatok jönnek le hogy "Na ezt is jól elbas*tuk"
Talán olyan dologba kéne fektetni ami értelmes is. Van magyarországnak annyi termál vize ,hogy a turzimusból már feljebb lehetne jutni. Ez csak egy példa volt. Nem a gyár kéne ide ahol dupla könyvelés van és a dolgozó aki kapna 160-ezret kap 110-et mert a többi elmegy zsebre ezeken a dolgokon kéne gondolkodni. De mit akarsz ezektől? Állítom neked néhány ember jobban vezetné és okosabban ezt a sza* országot mint ezek a kígyók mert mást nem tudok rájuk.
De biztos igazad van elvégre csak 17 vagyok ;) Csak azt mondom amit én itt tapasztalok a bőrömön. És a többiről nem is beszélek inkább...
"De biztos igazad van elvégre csak 17 vagyok "
Ami -milyen hihetetlen- sugárzik is az írásodból :) Mondjuk én még alacsonyabb életkort tippeltem volna, szóval lehet, hogy hazudsz is, és valójában 15 vagy. Szerintem gyúrjál rá egy kicsit az iskolára, annak van itt az ideje, a politikát meg hagyd a felnőttekre.
"MIBŐL? HOGYAN? EU nélkül miből állsz talpra, honnan veszed a pénzt?"
Azt nem értem, h akik ilyeneket írnak, azok éheztek, amíg nem voltunk EU-tagok? :D
ma 11:39
A mostani helyzetet értékeld már, az isten áldjon meg! Azon gondolkozz el, hogy MOST, nem tíz éve, nem húsz éve, most képesek volnánk-e az EU nélkül -gazdasági vonatkozásban- fennmaradni a víz tetején. Ha tiszta lelkiismerettel azt tudod mondani, hogy igen, az azt jelenti, hogy 1: nem konyítasz a közgazdaságtanhoz, 2: a jobbikra fogsz szavazni sajnálatosan.
Nem állnánk meg a talpunkon de ez kinek köszönhető?
Már bocs nem éheztünk előtte sem mikor beléptünk az EU-ba. Csak itt ígérgetik a munkahelyet és kanyarban van az összes :) Lényeg az, hogy szavazzatok tovább a fideszre lopják tovább a pénzt,meg bass*ák el az országot ennél is jobban. De utána ne sírjatok ha nem lessz semmitek sem és gyárban dolgozunk mint a birkák.
Aki azt írta járjak még iskolába a példa miatt bocsi öreg tanár mondta azt a mondatot de te biztos baromi okos lehetsz :) Majd meglátjátok c(: Fölös itt a gyk-n vitatkozni mert örökké tartanak ezek a beszélgetések sajna ;)
"Majd meglátjátok c(: Fölös itt a gyk-n vitatkozni mert örökké tartanak ezek a beszélgetések sajna ;)"
Így van, és hogy a hagyományokat ne szakítsuk meg, válaszolok is neked: buta tini vagy a saját bevallásod szerint, mégis az iskola helyett politizálsz. Minek? Még csak tetves szavazati jogod sincs, ezen kívül éppen abba a befolyásolható rétegbe tartozol, amit a jobbik úgy gyúr, alakít, ahogy akar, plusz nyilván nincsen reális tapasztalata az ország gazdasági mozgásterével kapcsolatban. Megint: minek írsz akkor ide?
Nincs szavazati jogom és?? Attól ide nem lehet írni vagy mi?
Azért akar a jobbik felkerülni mert szeretne csinálni valamit. És ha bele bukik? Nem bírod ki hogy egy kis esélyt adj nekik? Te meg nekem itt ne beszél arrol hogy suliba járjak és ne politizáljak öreg!!! Dolgozom mert ki kell segíteni a szüleime, mert nincs rendes MUNKAHELYÜK. Ezek a tetvek szart sem csinálnak!! Elmondom neked barátom 3-4 évvel ezelőtt jobban éltünk mint most ahogy ebbe a szarban vagyunk!! Majd pár év múlva rájössz, hogy mi a téma. Egyébként benne van a címbe hogy a jobbikosok véleményét kérdezik. Tehát huzz innen a fideszes vagy MSZP-s vagy tököm tudja milyen FELFOGÁSODDAL. ennyi.
Felsőfokú végzettségem szerint az vagyok. Külgazdaságtan szakirányon végeztem, szóval éppen a nemzetgazdasághoz konyítok kicsit jobban, mint a más szakirányos közgazdászok. Jelenleg is egy minisztériumban dolgozom amúgy.
"Mielőtt beléptünk az EU-ba, még volt magyar gazdaság, most már nem igazán lehet erről beszélni, pont az EU-nak köszönhetően." Megint csak tévedés, a rendszerváltozás óta "nincsen magyar gazdaság", azaz hogy szakmailag fogalmazzunk, az orosz piac megszűnésével egy hanyatlási folyamat állt be, amely igen gyors ütemű volt. Nyugaton okkal nem veszik meg a magyar árut, de ezt már leírtam. Emlékeztetőül: a termelési árakkal kapcsolatos az oka, de kérlek, olvass vissza. Unom ismételni magam.
"Ha viszont nem lennénk EU-tagok, lenne működőképes gazdaságunk, és meg tudnánk termelni magunknak azt (de sztem jóval többet is), amit most tőlük kapunk alamizsnaként."
Még mindig ugyanazt ismétled, ami miattt a vitánk elkezdődött. De nem baj, megkérdezem megint. HOGYAN, és MIBŐL? Szakmai végzettségű emberek sem találnak megoldást arra a kérdésre, hogy hogyan állítsuk talpra hamar, nagyon hamar! a gazdaságunkat egy esetleges kilépés után, de eddig nem találták meg a járható utat (értsd: amivel elkerülnénk a fél-egymillió munkahely elvesztését, forint elértéktelenedését, és az össznépi felháborodást). A gondolkodó emberek éppen ezért nem mernek a jobbikra szavazni, mert ha az a párt ezt meglépné, az történne, amit fentebb leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!