Jobbikosok! Szerintetek mennyi esély van, ha bejutunk a parlamentbe?
" Kár, hogy ők hazudnak, ti meg ostobák vagytok, és felültök neki."
Nem is tudom, hogy kik a nagyobb birkák.
A jobbikosok-e, vagy ti akik a fidexet, bukott ballibeket váltogatjátok 4 évente, de még akkor sem jut el a hangya agyatokig, hogy hová jutott az ország ez idő alatt!
(Nem vagyok jobbik szavazó, és nem is várom a megváltást tőlük.)
Biztos bejut, a kérdés az, hogy mennyivel.
4 éve a mandátumok 12,18%-át tudták megszerezni, véleményem szerint idén is valahogy 10% körül lesznek.
"Jobbikosok! Szerintetek mennyi esély van, ha bejutunk a parlamentbe?"
Úgy érted, '14-ben kormányt alakítani?
zéró, nada, none, semmi, nulla, double aught, nullwert, annyi, mint mackósajtban a brummogás
Semmi. Valaki úgyis csalni fog :) Jobbik legalább tenne valamit itt. Mindenki sír a cigány terror miatt. Pedig sztem ők többet tennének ez ellen mint a többi párt :)
Ami FIDESZ-re szavaz az meg barom már ne is harizz. Hány éve kurják át a fejeteket? Ukrajna példáját kéne követni amit épp most ők is tesznek csak nincs az embereknek vér a tökükbe :) Akik meg vannak pár százan annyian elég kevesek :/
ma 14:24
Persze, Ukrajna példáját. Éhezzünk, b.asszuk tönkre a gazdaságunkat, rikácsoljunk az utcán. S.zarjuk le az EU-zászlót. Az kell ide.
Nem vagy normális, ember.
Legalább tesznek valamit meg nem azt mondtam, hogy éhezzünk csak talpra kéne állni. Majd ha a gyereked úgy megy haza, hogy be van verve neki a szeme alá és esettleg egy jó kis cigányka ütötte be neki kíváncsi leszek te mit fogsz tenni :)
Fidesz lopja a pénzt mint az állat a többiről nem is beszélve....szóval mindenképp jobbik. Egy próbát megér nem?
Mivel jutunk előbbre a többivel?
Azzal, hogy anyám 50 évesen nem kell sehova és takarít? Hidd el nem élünk valami jól. Bár pesten élőknek nem jelent valami sokat. Ott aránylag jó a fizetés, de vidéken egészen más ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!