Támogatnátok a rabságban lévő területeink visszacsatolását?
19:26 Nem. Én azt akarom hogy a rokon népeinkkel katonai szövetséget kössünk.Ajánlom ezt az oldalt: [link]
Amúgy tényleg mi hoztuk be az európai primitív népeknek a kanalat a zakót a nadrágot.És még sorolhatnám nemzetünk büszkeségeit!!!
kedves kérdező!
az nem ugy müködik hogy ahova egyszer magyar teszi a lábát az onnantól kezdve örökre a magyaré... (irtad h már 7000 éves magyar leleteket találtak itt, amit igencsak kétlek...7000 éve nemhogy magyarok nem voltak, de még a hellászi kultura se volt kifejlödve...) és továbbra is csak azt tudom mondani h hiába csatolnánk vissza azokat a területeket, nem lenne több magyar, csak +5-6 millió külföldi... az meg nem hiányzik nekünk szerintem h még az miatt is ellentétek legyen az országban, igy is elég sok mindenkit tudtok utálni bőrszin, vallás hovatartozás miatt stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!