Persze, hogy támogatnám, de először egy normális kormánynak kéni irányítania Magyarországot, aki nem csak a lopni tud.
2009. dec. 8. 19:15
2/69 anonim válasza:
számomra ez egy "értelmetlen" kérdés :)
hát naná hogy!
2009. dec. 8. 19:16
3/69 anonim válasza:
nem
2009. dec. 8. 19:22
4/69 anonim válasza:
Rabságban? Az azért már messze nem rabság szerintem...
Én is igazságtalannak tartom Trianont, de nem támogatnám az akkori területek visszaállítását. Szerintem a nemzetállami berendezkedés már leáldozóban van. Ez nem azt jelenti, hogy el kellene felejteni, hogy kik vagyunk, honnan jövünk, hanem ha a szomszédos országokkal együtt tudnánk működni (és persze ehhez ők is kellenének), akkor egy csomó dolog megoldódna. Egy nemzet nagysága nem a területektől függ, én ezen a véleményen vagyok. Meg lehetne ezt oldani normálisan is.
2009. dec. 8. 19:27
5/69 anonim válasza:
Rossz a kérdés feltevése. Persze, hogy támogatnám. Az összes magyar támogatná. A vélemények csupán ott oszlanak meg, hogy milyen áron...
2009. dec. 8. 19:28
6/69 anonim válasza:
Minden aron...IGEn!Aki meg nem igy gondolja az meg nem mas mint egy szennyes,beszari hazaarulo!
2009. dec. 8. 19:30
7/69 anonim válasza:
"Minden aron...IGEn!"
Tehát akár meg is támadnád Szlovákiát, Romániát, Szerbiát, feláldoznál több százezer magyar katonát, megölnél ugyanennyi "idegen" katonát, ártatlan polgári személyt, és vállalnád annak a kockázatát, hogy az egész balul sül el, és Magyarország egész területére kiterjed a háború, ami hatalmas pusztítást, öldöklést, károkat és nyomort okozna.
Először gondolkodni kell. Először gondolkodni kellett volna (akkor, 1914-ben is).
2009. dec. 8. 19:37
8/69 anonim válasza:
Adjon az isten ! milyen rabságrol beszélsz ? legyen inkább elcsatolt részek mert végülis a román meg a szlovák összeesküvök tették .... na mind 1 nagyon kevés erre az esély h visszacsatolják de ha lehetne igen támogatnám : Erdély,délvidék,örvidék,kárpátalja,felvidék,muravidén,bánság ,vajdaság csak az elcsatolt területek .
2009. dec. 8. 19:41
9/69 anonim válasza:
szerintem sokkal érdekesebb kérdés, hogy ők akarnák-e...
2009. dec. 8. 19:52
10/69 anonim válasza:
Vajon akarnának ők tartozni ehhez a gazdaságilag összeomlott országhoz?Nem igazán életszerű.Persze ha ezen múlna akkor támogatnám.De szivesebben lennék én is inkább Szlovák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!