Támogatnátok a rabságban lévő területeink visszacsatolását?
"A gondolkozás viszi előbbre a világot, az hősiességet meghagyom Dumas-nak."
Ha oseink is igy gondolkodtak volna mar nem is lennenk. Az elmult 25 ev meg olyanokkal van tele mint te....ezert allunk itt ahol vagyunk.
Meg mielott v.mi hulyeseget irnal...., engem meghurcolt a securitate a magyarsagomert, es azok utan sem valtoztattam a nevem romanra es ugyanolyan "nagypofaju" magyar maradtam mint azelott. A gyerekeim anyanyelve magyar, es az egesz csaladom megtartotta a magyarsagat evszazadok ota. Nem laktam soha MO-n, es nem kell felni...ha esetleg kettos allampolgarsag lessz, felveszem es meg konnyezni is fogok...de akkor sem koltozunk sehova. (pl. MO). Nem azert mert nagyon gazdagok vagyunk es gondtlalan eletunk van, de ITT SZULETTEM es itt is fogok meghalni.
Kanada, egy tisztességesen szocializálódott állam, míg Magyarország, Románia, Szlovákai stb. észkérdésben még valahol lemaradt.
Itt nem lehet hasonló példákra számítani, bár ezt te is látod. Kérdezz meg majd egy "Vesszen Trianon"-t skandáló embert, mit kezdenénk 7 millió románnal, halvány gőze nem lenne. (Maximum takarodjanak haza, amit mondani tudna)
00:48: :)
Amit leírtál, az tükrözi, hogy hirtelen, talán az érzelmei által vezérelt ember vagy. Ezért sem tudod elfogadni azt a mondatot.
Ha a gondolkodók lettek volna többen, biztos nem lenne ennyire rossz a helyzet bármilyen téren.
elozo.
Ahogy mondod, ugy igaz!:)
"biztos nem lenne ennyire rossz a helyzet bármilyen téren."
Rossz VOLT, mostmar ossze sem lehet hasonlitani. A nehezen tul vagyunk, Hargitanak uj zaszlaja van:)
"Ha oseink is igy gondolkodtak volna" ez a legrosszabb duma amit szajkoznak. Oseink igy meg ugy es 2009 vege van. Nem, nem fogunk bevonulni romaniaba es a tobbi orszagba mert azok a teruletek mar AZ OVEK.
Az allampolgarsagrol pedig mar szavaztunk.
"Nem, nem fogunk bevonulni romaniaba es a tobbi orszagba mert azok a teruletek mar AZ OVEK. "
Ha ellopjak a kocsidat akkor ne hoborogj. Az mar az OVEK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!